onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vodis na pice ?

- - - - - - - - - -

Cao malena Gagice :zag:
Gde si bre ti?

Ma ćuti biki,nema me nigdje.....................
Pisala sam liliju danas, da sam tek dnas uspjela sjesti za komp,piti kavu i kuckati rad dok me nije ruka zabolila od miša!
Imala goste za vikend,bilo nam je lijepo,prijateljica sa faksa iz Bl.,došli u subotu,ali dok sam ja došla sa faksa u Bč.pa spremi da se jede..........ma faktički mjesec dana sam već u frci,odkako je počelo spremanje za slavu,pa eto do juče mi je sve poleti tamo,ovamo,ovaj došao,onaj pošao...............još magnet da otarasim,pa valjda ću biti ok :think:

Znam da si u guzvi, ma bice dobar magnet, zasto ne bi bio :ok:
Odmaraj sad kad ti se pruzi prilika, pusti sve...
Kako ti cvece?

I ja se nada će biti tako!
Dobro je ,ruže cvatu polako i danas sam malo čupkala travu...............najavljuju nam kišu u srijedu i opet malo zahlađenje,a to će ga usporiti :besna:
A tvoje?

- - - - - - - - - -

Napustam vas, mnogo mi se spava, laku noc devojke :bye:

Ljubim te bikili i lijepo se odmori!!!

Dobro jutro!
Ja sam juče fino zaglavila sa bolovima i jedva sastavila do kuće da odem još oko 11.30, a to me vozili kući, popila 2 tablete brufen od 600 i diklofen ni da čuje!! Urnisao me stomak!!! Oću klimaks :besna:
Videla sam torte, ZD šta reći što dosad već nisi čula. Svaka ti čast zaista :) Fenomenalno izgledaju, a verujem da ni ukus ne zaostaje :)
Bikice, ne zezaj se sa životom ....

Dobro jutro:)
Likita, zasto ne odes kod lekara zeno??
A nisam pila ni sinoc ni jutros, malo cu da pauziram, ne zezam se sa zivotom
i necemo vise o nolvadexu, vazi?
Idem oko pola 9 u teretanu moram ranije da zavrsim jer posle imamo ono protivpozarno sraanje
na koje moramo obavezno da idemo, tako da danas necu biti on line:confused:
Kissic za vas .. vrednice moje:heart:

Dobro jutro:)
Likita, zasto ne odes kod lekara zeno??
A nisam pila ni sinoc ni jutros, malo cu da pauziram, ne zezam se sa zivotom
i necemo vise o nolvadexu, vazi?
Idem oko pola 9 u teretanu moram ranije da zavrsim jer posle imamo ono protivpozarno sraanje
na koje moramo obavezno da idemo, tako da danas necu biti on line:confused:
Kissic za vas .. vrednice moje:heart:

Ma to je standardna procedura kod mene. Po preporuci lekara pila sam tablete za kontracepciju 2 godine, i onda su hteli da mi ugrade spiralu, ja nisam htela i tako se vrtimo u krug...

Ljubim ja tebe maleni, uzmi sladoledic i osvezi se u tramvaju :D
Ice-Cream-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back