onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gagic sta ima kod tebe , kako ruza stablasica jel cveta?

Evo danas odmaram konačno, u subotu imala dva testa na faksu pa posle trči kući,bila mi prijateljica sa momkom i juče otišli,pa ja sad kuckam magistarski i pijem kaficu! Stablašica je baš fino olistala,ali da liće cvjetati je pitanje,živa je a to je najbitnije,ali su mi počele cvjetati ove male ruže i sve su bordo crvene,parprelijpo rozih i možda jedna žuto-narandžasta!

946837_568309013208643_1449022386_n.jpg

- - - - - - - - - -

Nema domacice, mora da se ozbiljno zapila i zaigrala juce :zper:
a ima je na fb , kakvu je tortu napravila za svadbu samo da vidis , fantasticna je , nadam se da ce i ovde staviti , stvarno je umetnik:zper:

Nema domacice, mora da se ozbiljno zapila i zaigrala juce :zper:

946837_568309013208643_1449022386_n.jpg

Ma gde sam se bre zapila, ja sam zakleti antialkoholičar. Ja ne volim ni na TV da gledam kada piju. A pijane organski ne podnosim. :sad2:
- - - - - - - - - -

a ima je na fb , kakvu je tortu napravila za svadbu samo da vidis , fantasticna je , nadam se da ce i ovde staviti , stvarno je umetnik:zper:

Hvala lili...A što su bila ukusne...Mmmmmmmmmmm

29swvp.jpg
ova je bila za mladinu tetku

a ovo je mladenačka
2r5qfxz.jpg

i ovako su izgledale unutra

4sdw8y.jpg

Slika mene nema, jer još niste videli mečku u suknji, pa ne morate ni sada. :evil:

Ja sam cekala mm u teretani, do pola 5 da se ne bi svercovala,
oci me i dalje svrbe (ima skoro mesec dana) sa prekidima od po par dana....
Kucici mi nemaju buve ali zato svaki dan skidam sa njih krpelje,pored ogrlice, kapi, sampona...urnisu ih krpelji...
Tortu nisam videla, daj domacice i nama koji nemamo fb da vidimo:)
Zivci me drmaju ceo dan, bas sam lose volje, rastrojena, pogubljena, posla sam imala kao nikad
sve sam zivo gresila, ponavljala, ispravljala....:besna:
Nolvadexa imam za jos 2 dana i nemam kad da odem po recepte a i kanim se da ga lagano iskljucim.

- - - - - - - - - -

Domacice, ja ne mogu da otvorim sliku :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back