onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razredjuje tecnost sekret pa da zbog roga kaslje. Kod nje je problem sto se ta tecnost koju ona uzima zadrzava u organiznu (plucima ) i stvara joj kompresiju na pluca pa je to tera da kaslje. Neka lezi na podignutom uzglablju manje ce kasljati. I neka svaki drugi dan uzima furosemid ili neke druge tbl za izbacivanje tecnosti

Ne razredjuje tecnost sekret pa da zbog roga kaslje. Kod nje je problem sto se ta tecnost koju ona uzima zadrzava u organiznu (plucima ) i stvara joj kompresiju na pluca pa je to tera da kaslje. Neka lezi na podignutom uzglablju manje ce kasljati. I neka svaki drugi dan uzima furosemid ili neke druge tbl za izbacivanje tecnosti
Izvinjavam se :mrgreen: moja greška.

Poslednja izmena:
Dobar dan. Sve sam izbegavala da se javim, eto mnogo me sve podseca na Gagu, ali mi je zao da ja znam a vi ne. Irena verovatno ne stigne da pise, ima puno obaveza.
Pa ukratko, sve je nazalost gore, puno od jutros kaslje, manje jede, mnogo spava. Ali, mene nada ne napusta. I nece nikada.
O vama svima puno znam od Gage, sve vas pozdravljam i saljem vam veliki poljubac.
Eto, javljacu se, znam da vas sve interesuje

pričale smo danas,ako se to tako može nazvati,reč pa kašalj,pa dve reči pa serija kašljanja,
na kraju sam tražila Irenu,Lil nisam skoro ništa razumela,na svu sreću ima pametno i sposobno
dete pa joj je obezbedila kiseonik,treba oko dva da ide po njega,to će joj olakšati bar malo,
pošaljem ja Ireni poruku na Lilin telefon,kad zove me Irena sa svog moba,javim se,ćao pile kako si,
kad ono Lijana duša naša,u trenutku isti glas obe imaju,baš me obradovala,no ne za dugo...
pozdrav Vera,šteta što se ne upoznasmo ranije......

- - - - - - - - - -

Odradih mamografiju i laboratoriju,cekam dr.Vasilskog u 1 za UZ abdomena a i da pogleda nalaz mamografije..

ma samo će da te pikne kući,šta tu ima da se gleda kad je sve ok :heart:

Jos jednu godinu Rayela :)
Mamografija- dobra
Pluca-dobra
UZ abdomena-dobar
Krvna slika i biohemija-nije losa
Tumor marker (dozvoljena vrednost manje od 42) kod mene je 52,2 !!
Kad se uzme u obzir da mi je od operacije do sada uvek bila manje od 17
nista ne kapiram..
Verovatno ce onkolog traziti da ponovim to a jedva me izbusise i danas,pritom mi gundjala kako tako nemam venu..
Zato sam iz bolnice pravo u teretanu spicila,pripremam se za 15.septembar i radnicke sportske igre u Bečićima :)))))
Lilika ljubac za tebe najveci :*

Vece,
dete bilo danas kod mene, stanje nepromenjeno. Javila mi po podne, stigao kiseonik, prija joj ali i dalje kaslje. Bila dr i konstatovala da i dalje ima upalu pluca. Ni njoj nije jasno kako jos. :(
Mozda se i Irena javne sa vise vesti, mada je umorna, pile moje, i previse. Sve je na njoj :(
Nedo, zao mi je sto se pre nismo upoznale.........ali nikada nije kasno.
Biki bice to sve ok, mora <3

Biksi posto su svi ostali nalazi ok, nemoj da brines zbog tumor markera... Oni nisu uopste pouzdani i znaju da variraju jako... Mamin doktor nam je rekao da nema potrebe da radimo tumor markere jer je mama pusac i to je dovoljan razlog da dobijemo lazne rezultate... Ja recimo imam endometriozu i redovno me salju na kontrolu tumor markera a rezultati u granicama normale kao da je sve ok... Tako da ako budes trebala da ponovis rezultate, videces da ce sve biti ok :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back