onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje da vas pozdravim u ovaj nocni sat..kad je seka usnula konacno mirno da i vama se javim...da ne brinete...dobro je ona koliko moze biti..tesko se malo nosimo svi sa ovim svim njenim promjenama..kao da su nas zatekle nespremne...nju najvise,naviklu da moze sve uvijek...umorna je dosta i bez snage...ali i to bi mi prexivili da nisu noge otecene kao betonski stupovi teske i velike...pa stomak otecen...svasta isprobavamo..pa nesto ce da pomogne..ili da joj dam ipak yeger..neka od pustih trava djeluje sigurno...sala mala...piju se diuretici..kuha se caj od kima..jedu lubenice...ali..nije dobro..ili ne pomaze..seka tvrdoglava ne zeli medicinare u blizini sebe...mislim mozda jos danas i sutra joj pustim na volju i zelju..ne bude li pomaka,nasla sam broj od kucne njege ovdje,pa ih zovem..neka joj smisle barem malo da olaksaju ove tegobe puste...srecom danas nije imala ni bolova nekih jacih..valjda to malo i psiha radi..trodoni su kod kuce..sigurnost neka...pa ih nije ni pila...samo navecer mala zelena smijalica da odspava mirno noc...nadam se..
puno vas svih pozdravlja..citam ja njoj sta pisete..stoga opreeeez hahaha..ipak ona voli sve znati i cuti ahaha...i jednom kad zeznemo i ove nepogode kad nam ona ojaca..nadrljale ste..a i ja sa vama hahah!!
Sutra stizu nam mitrovici u punom sastavi i sestricine..familly na okupu...eto malo druzenja koliko bude imala volje i snage..pa vam se javim!!
Lipi vam pozdrav drage moje..uzivajte u vikendu,u mislima ste i mojim i Draganinim.!!!!!:heart:

Moja draga prijateljica,samo god mladja od mene je izgubila bitku...u šoku sam,imale smo hiljadu planova...da zajedno pobijedimo zlo...a juče je bila sahrana... i obećala sam joj da cu ga pobijediti i za nju i za sebe!
Aj bre, pa ti si ti zlo pobedila:heart:

Za tvoju mi je drugaricu zao, ali svako od nas ima druga ili drugaricu koji su izgubili bitke sa tim zlom,.
Gago, da te vise nikada nisam cula da se pravis bolesnom:D
Neda i ja ima dodjemo kod tebe ( ce povedemo i nasu herojinu Britni, mozda dodje i ova Nishlika s nama) i da ti sve po pisku samo li jos jednom napises
da imas veze sa ovom bolescu.
A nadam se da cemo i Draganu da povedemo kao tesku artiljeriju:heart:

Drage moje evo da vam se nas dve javimo.Sve vas puno,punoooooooooo pozdravlja i ljubi Dragana i izvinjava se sto ne komunicira ni preko mobitela,jer je malo zlo opet prekjuce otkazalo poslusnost i ne reagira..ja cu sutra do civilizacije otici i probati viditi sto mu je..Gagili je rekla bih malo bolje,mislim cak i malo vise bolje,upotrebila sam raznorazne tretmane,pa sada ne znam koji djeluje..ali djeluje...stomak joj se znatno smanjio..kim je valjda cuda poceo ciniti...spremam joj slez,pa manje kaslje..odnosno manje je muci astma,,,jer joj razredi tu sluz sto se skuplja...juce je bilo malo kriticno sa nogama njenim betonskim..a i sjedela je malo vise i cak isla u dvoriste..a i malo tezak dan bio,tako da sam joj sinoc namazala i izmasirala nekim gelom sto hladi i onda hladne obloge stalno stavljala u vidu peskira pustih i supeeeeeeeeer...pomoglo joj..pa tretman nastavljamo..mislim da bi mi lakse bilo da je bucnem u njen bazen i neka se tocka i mocka citav dan haha..uglavnom bolje je u svakom pogledu i ima malo vise voljice..eto toliko od mene...uzivajte mi u nekisnom danu..jer vec sutra sigurno ce opet padati...ja vas puno pozdravljam i pusa do neba mojih hrabrim dragim curama!!:heart::heart::heart::)

Ljubim ja vas obe hrabre dame. Evo jos jedan savet za te njene otoke. Nogice u vis sto cesce. I kad sedi i kad lezi noge moraju da budu podignute sto njoj nadam se nece tesko pasti hahaha. Hahaha
A kad je masaza u pitanju i to pomaze ali se uvek masira od prstiju do kolena nikako obrnuto. Dugackimi sporim pokretina bez jakog pritiskanja

Ljubim ja vas obe hrabre dame. Evo jos jedan savet za te njene otoke. Nogice u vis sto cesce. I kad sedi i kad lezi noge moraju da budu podignute sto njoj nadam se nece tesko pasti hahaha. Hahaha
A kad je masaza u pitanju i to pomaze ali se uvek masira od prstiju do kolena nikako obrnuto. Dugackimi sporim pokretina bez jakog pritiskanja
Meni oticu noge ( narocito ova duza i deblja,desna:zcepanje:)
Lek za to je ledena voda, to dizanje uvis, druge nema.
Ima nekih jastucica ( valjda su od silikona, al ne za cice) koje stavis u zamrzivac jedan sat, onda oblozis onaj deo noge oko zglobova, stvarno funkcionise.

Hvala Mima na savjetu..samo sto ona ne moze bas dici noge ..skoro nimalo,jer je onda zaboli stomak...pa sam na jedvite jade je nagovorila na neke male jastucice u krevetu da digne noge..a akd sjedi postavim joj jedan mali tabure pod noge..tvrdoglava moja seka slabo slusa..bas moram da budem stroga..evo me danas i mamom zove hmmmmm...ali sto me briga mora poslusati...slabo jede..ili je barem strajkala dok me nije bilo,pa sada je ja mucim svaki malo sa par zalogaja necega...drugo nije htjela hodati uopste,pa joj dodatno otekle noge i misisci imaju voljicu da atrofiraju..buni se...ali mora svakih sat barem malo prosetati...usopila sam saznati da najvjerovatniji uzrok otecenosti njene je slab protok limfe specifican za sarkome...jer limfne zljezde su pristisnute tumorima i slaba opca cirkulacija..stoga sto vise masiranja i ipak malo hodanja i oblozi....a moracu malo strozije sa njom hahah

fino ti to pakujes draga,izokola pa u sridu,svaka cast,
ja nisam kod kuce,zato mi slova ovako naopaka,cuvam
ujnu i sestru,ujna se smandrljala niz stepenice i slomila
ruku,meni nikad dosadno,pozdravi Lili i ljubni je :heart:

- - - - - - - - - -

Gago draga veliki grlac za tebe pile malo :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back