Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde konačno da napišem ovde šta mi se dešava od juce...pojavio se iz čista mira bol i levoj pazusnoj jami i levoj dojci vise gore ka pazuhu. Mislila sam da je zbog brushaltera pa sam to pratila i nije, boli i ako ga ne nosim. Na dodir i bez dodira. Nit je vruca niti tvrda niti se opipava išta, a boli. Svašta mi prolazi kroz glavu, strah najstrašniji jer koga su zmije ujedale taj se i gustera boji. Ni ove muke koje sam mučila nisam skroz rešila i još te metastaze na plućima rastu, ovo mi nikako ne treba.
Moram što pre to da iskontrolišem i utvrdim o čemu se radi inače ću totalno skrenuti od brige.
Nadam se da ste vi ostali dobro :zag:
Mozda se od nekog stresa stegao srcani misic pa ponekad zaboli dok se ponovo ne opusti i prestane bol,to prolazi samo od sebe za nekoliko dana.

Afro, verovatno nije ništa. Tumori ne bole, valjda. Da bole, verovatno bi ih mnogo više bilo otkriveno na vreme.
Bole, na zalost ne svi, mnogo sam se o tome raspitala i znam sta mogu da očekujem. Isto tako znala sam neke kojih danas nema jer nisu htele da neki misle da su paničarke.
Ja ću radije "baciti" te neke pare na uz ali neću da zivim u stranu, s ni da plačem što ne odoh pre. Posebno taj uz nije nesto skup da bi zbog toga držala glavu u torbu, a pritom ni one metastaze nisam izlečila skroz.

Sve smo se razumele. Ja moram da smirim svoj strah jer ovo boli i dalje, da bi mogla da živim bez stresa.
Највероватније дерматом боли. Кожна зона инервисана једним сензитивним нервом. Напримала си се хемотерапије, имаш право на неуропатију, нажалост.

Највероватније дерматом боли. Кожна зона инервисана једним сензитивним нервом. Напримала си се хемотерапије, имаш право на неуропатију, нажалост.
Smatras da to Ima veze sa tim?
Zvala sam MR Cukarica, ne znaju kad ce imati termin dr im je na odmoru trenutno, rekoše javice mi kad bi mogla da ocekujem.
Da li misliš da bi bilo dovoljno da odradim tumor marker cisti da se smirim?

Smatras da to Ima veze sa tim?
Zvala sam MR Cukarica, ne znaju kad ce imati termin dr im je na odmoru trenutno, rekoše javice mi kad bi mogla da ocekujem.
Da li misliš da bi bilo dovoljno da odradim tumor marker cisti da se smirim?
Ако ће тебе то смирити, уради без размишљања. ;) али мислим да је дерматом.

Dobro je, malo bolesno...gnojna upala grla, ali se ne dam. Čist dokaz da čovek može biti bolestan, a da nema covid.

Kako si ti, Afro draga?
Da, oni sad sve na kovid.
Da me ne muči kičma bila bih ok, ali me baš maltretira. Od onoliko hemije popustila mi je kičma , pa sad malo, malo muka ziva. Trenutno imam neku kao neuropatiju ono mravinjanje i niz ruke i niz noge, pa se u momentu ako se malo pomerimo sva preznojim. Jako je neprijatno.

Da, oni sad sve na kovid.
Da me ne muči kičma bila bih ok, ali me baš maltretira. Od onoliko hemije popustila mi je kičma , pa sad malo, malo muka ziva. Trenutno imam neku kao neuropatiju ono mravinjanje i niz ruke i niz noge, pa se u momentu ako se malo pomerimo sva preznojim. Jako je neprijatno.
To,taman da te pdseti da bol nije daleko i da se pazis.Ovo vreme za nase kostobolje je ubitacno.

Do sad je Diklofen DUO pomagao, danas imam utisak da bas i ne. Ne znam ni sta da pijem, a strah me da ne preteram
Nemoj ni da menjas nista,jer iako uzmes,recimo Diklofen od 100 Mg,mozda bi i bilo bolje,ali posle svakog popustanja leka bolovi postaju jaci.Bolje je nekad malo i trepeti,ali podnosljiv bol.Jednostavno ima dan,kad ni injekcije ne pomazu.Tako je to kod kostobolje.

Imam utisak kao da mi se neki nerv upalio, kroz kicmu przi po kozi to mravinjanje a u rukama slaba snaga, na sve to mi je i muka.
Verovatno je neki nerv dobro ukljesten cim je to tako,zato i treba da nabavis zeleni gel i flastere protiv bolova.Ima to sve u apoteci.I treba to da imas stalno da kada lekovi ne deluju,upotrebis to.Nemoj da se iznenadis,nece ni tobas odmah da deluje,treba oko pola sata da pocne da se oseca boljitak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back