Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala, ok sam ja, samo mi se sastavilo sve na gomilu pa mi je bilo mnogo i previse u injednom danu. U mom slucaju koliko sam ja razumela doktore nece se to nikad u potpunosti povuci, ali se uz terapiju smanji da ne stvara tegobe, pa se prati, i tako...

Jako tesko mi je pao gubitak drugarice, kos ne mogu da prihvatim tu cinjenicu, pa sam rayrijena totalni, ali sabracu se, i ona bi to volela :heart: :sad2:
Ĉitala sam kad si pisala za prijateljicu u nekoj temi... Skreći misli, Afro. Kad god te obuzme tuga, teskoba, izađi, prošetaj, gledaj da nađeš nešto što će ti skrenuti misli. Znaš već da moraš. Bićeš ti dobro... :heart:

...daaaa....zakazala skener za tu kontrolu, rekao da nastavim sa vitaminima koje pijem i da se krecem kad mogu i sto vise mogu...to je uglavnom to
sto je meni vazno da znam da ne preterujem vitaminima...kaze to se i preporucuje, a nisu mi oni direktno preporucili nego sam ja slusala sta ko prica pa uzimala sebi sto sam smatrala da mi moze koristiti....

Neke su tu, ali Olje dugo nema. Olja, javi se, cekaju te tvoji Indijanci:heart:
Download (2).jpg

Ajde konačno da napišem ovde šta mi se dešava od juce...pojavio se iz čista mira bol i levoj pazusnoj jami i levoj dojci vise gore ka pazuhu. Mislila sam da je zbog brushaltera pa sam to pratila i nije, boli i ako ga ne nosim. Na dodir i bez dodira. Nit je vruca niti tvrda niti se opipava išta, a boli. Svašta mi prolazi kroz glavu, strah najstrašniji jer koga su zmije ujedale taj se i gustera boji. Ni ove muke koje sam mučila nisam skroz rešila i još te metastaze na plućima rastu, ovo mi nikako ne treba.
Moram što pre to da iskontrolišem i utvrdim o čemu se radi inače ću totalno skrenuti od brige.
Nadam se da ste vi ostali dobro :zag:

Ajde konačno da napišem ovde šta mi se dešava od juce...pojavio se iz čista mira bol i levoj pazusnoj jami i levoj dojci vise gore ka pazuhu. Mislila sam da je zbog brushaltera pa sam to pratila i nije, boli i ako ga ne nosim. Na dodir i bez dodira. Nit je vruca niti tvrda niti se opipava išta, a boli. Svašta mi prolazi kroz glavu, strah najstrašniji jer koga su zmije ujedale taj se i gustera boji. Ni ove muke koje sam mučila nisam skroz rešila i još te metastaze na plućima rastu, ovo mi nikako ne treba.
Moram što pre to da iskontrolišem i utvrdim o čemu se radi inače ću totalno skrenuti od brige.
Nadam se da ste vi ostali dobro :zag:

Batali i pomisao da ta bol ima bilo kakve veze sa nekakvim tumorima.
Domacica ti je rekla da ti tumori nikako ne bole , zato se i ne otkrivaju na vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back