likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Daaaa. Ta devojka je pobila sve statistike za rak dojke i uspela je u zelji da se ostvari kao majka prirodnim putem i to ni manje ni vise nego blizanci ❤Ko je Gaga? Ona devojka što je završavala farmaciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa. Ta devojka je pobila sve statistike za rak dojke i uspela je u zelji da se ostvari kao majka prirodnim putem i to ni manje ni vise nego blizanci ❤Ko je Gaga? Ona devojka što je završavala farmaciju?
Cujemo se povremeno. Javila mi je kad je ostala trudna. Kad se porodila ja sam bila u bolnici. Sad 7.9 je rodjendan Marku i Djoletu.Diiiiivno! Vas dve ste u kontaktu, čim sve to znaš?
Vesnina cerka je bila trudna u vreme njene smrti. Znam da je dobila sina Aleksandra.Često sam na nju mislila, i na onu ženu što je mlada ostala udovica, D&J je bio nick, čini mi se. I pitam se šta je sa Draganinom decom, da li je Irena završila fakultet, da li je Vesna KS dobila unuku ili unuka, i tako...
ovo nisam znala, e ulepša mi jutro, joj što mi drago dva šmrljavca odjednom, neka su joj živi i zdravi sto godina, baš sam prava baba, pozdravi je puno i čestitaj za mene unazadCujemo se povremeno. Javila mi je kad je ostala trudna. Kad se porodila ja sam bila u bolnici. Sad 7.9 je rodjendan Marku i Djoletu.
Ona radi, vodi apoteku, cuva klince i tako. Uziva![]()
uh joj kuku ahahaha, al mogu da te zamislim, poslaću ti pp sa brojem ....ali lepotice, pa daal si ti dete u vinklu kad samja pa bila lepa, da reče de si medvede al to ahahahaha@likita12 Liki, lepotice! Pa gde si ti ženska glavo?
Polako, da završim, ima još 7-8 meseci, pa ćemo videti. Tek tada kreće haos i muke. Niti znam gde ću, ni šta ću. Tek sad vidim koliko je stanje zdravstva u Srbiji užasno.
Kad se setim te stare ekipe, pa okupljanja, bilo je lepo na neki svoj način.
Nedo, ja tebe nemam na fb, a zvao sam te jednom prilikom na telefon koji si mi davno dala, javio se neki muškarac, a ja njemu “Gde si Nedo lepotice”. On će meni “Nisam ja Neda, ja sam Dane!” Kuku, blama![]()
Ti si pa biser brate! Kako nisi znala, kad sam te telefonom zvala i javila ti?! Tebi i Bikiciovo nisam znala, e ulepša mi jutro, joj što mi drago dva šmrljavca odjednom, neka su joj živi i zdravi sto godina, baš sam prava baba, pozdravi je puno i čestitaj za mene unazad![]()
O Petre, genije moj@likita12 Liki, lepotice! Pa gde si ti ženska glavo?
Polako, da završim, ima još 7-8 meseci, pa ćemo videti. Tek tada kreće haos i muke. Niti znam gde ću, ni šta ću. Tek sad vidim koliko je stanje zdravstva u Srbiji užasno.
Kad se setim te stare ekipe, pa okupljanja, bilo je lepo na neki svoj način.
Nedo, ja tebe nemam na fb, a zvao sam te jednom prilikom na telefon koji si mi davno dala, javio se neki muškarac, a ja njemu “Gde si Nedo lepotice”. On će meni “Nisam ja Neda, ja sam Dane!” Kuku, blama![]()
zaboravila, užasno zaboravljam, a znaš kad je to bilo bre, nema veze nisma znala i ćuti bre nek su decaa dobro ko mene šišaTi si pa biser brate! Kako nisi znala, kad sam te telefonom zvala i javila ti?! Tebi i Bikici
Znači stvarno si za remont