Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne razumem ljude ( nema sada veze sa Afro) koji se uzdrazavaju od uzimanja "lilulice".
Ja brzo zaspim, ali se probudim posle sat-dva, oshacujem da cu biti budna do zore i na licu mesta
skacem iz kreveta i uzimam "ilulicu". Nije to svake noci, ali bude barem dva puta nedeljno.

што је лепо кад неко брзо заспи. ја се у поноћ разбудим, и к'о сова сам,
а од лилулица слаба вајда ,ал их не прескачем:lol:
ма пије и Афро лилулице. ту ноћ или је омашила или није због болнице и хемо терапије.
немам појма, виленила је :lol:

што је лепо кад неко брзо заспи. ја се у поноћ разбудим, и к'о сова сам,
а од лилулица слаба вајда ,ал их не прескачем:lol:
ма пије и Афро лилулице. ту ноћ или је омашила или није због болнице и хемо терапије.
немам појма, виленила је :lol:
Uzmi neku filozofsku knjigu, procitaj nekoliko stranica i vec si u dubokom snu :zcepanje:
Valjda se organizam na neki nacin brani:zcepanje:

Posto sna nema na oci ande malo da pisem ovde, sta bi drugo kad opet lezim na Onkologiji i umesto skenera dobih jos jednu terapiju da se zaokruzi 3x3 ciklusa, ajd kad je do sad fino delovao ova jedna moze samo jos popraviti stanje, a od viska glava ne boli. Jos sutra i odoh kucici mojoj, a skener 23.08.
Malo sam se nadala da se pte rastanem sa docama na neko vreme pa da malo odem u neku banju i malo se oporavim od ovoliko hemije ali izgleda za sad nista od toga.
Apetit me ne napusta kad krenem sa terapijom pojela bi masnu ponjavu ali se trudim da se iskontrolisem koliko je mogice, al tesko je to :lol:
Bem ti nesanice, ali valjda se i to jednom resi kad se bar malo ja resim ovih stresova.
Mikele i Petar bi mogli malo cesce da se jave, nije na odmet da daju neki savet :aha:
Eto tako malo sam se raspisala nemojte zametiti, javljajte se svi bar povremeno falite ovde :zag:

Ja se javim kad stignem, ali bez obzira na to, izbegavam da dajem bilo kakve stručne savete jer sam još uvek student. Mikelo je stariji i znatno kompetentniji da deli savete. :)
On je na specijalizaciji i dosta je zauzet, tako da verujem da ne stiže često da piše ovde. ;)

Pitam se gde li nam je Sofi? ♥

Danas je 7 godina otkako nas je napustila divna Lilihip. Celog dana mi je bila na pameti, pa rekoh da je spomenem! ♥:)

Lili, čuvaj nas odozdo! Pamtim te po osmehu, vedrini, smislu za humor i neizmernoj dobroti.
Pet godina Petre, nije 7. I mislim da je sutra, da se upokojila na Veliku Gospojinu, ali ne bih da tvrdim. A za godinu sam sigurna. Ona 2014., VesnaKs 2012.
Obe ih se baš često setim. I čitavog društva sa onko mafije. I pitam se gde su, kako su, i šta rade.

Uzmi neku filozofsku knjigu, procitaj nekoliko stranica i vec si u dubokom snu :zcepanje:
Valjda se organizam na neki nacin brani:zcepanje:
Nije smesno Rajka, a nije ni tako jednostavno kako uzgleda a ni lako boriti se sa tim. Kako bi s e bilo lako kad ni resenje bilo u 2-3 lista neke knjige, na zalost nije.
Opet nocas nisam oka sklopila, iako sam bila i u setnji ne bi li lakse zaspala.
Inace cestitam na avanzicanju :ok:

Nije smesno Rajka, a nije ni tako jednostavno kako uzgleda a ni lako boriti se sa tim. Kako bi s e bilo lako kad ni resenje bilo u 2-3 lista neke knjige, na zalost nije.
Opet nocas nisam oka sklopila, iako sam bila i u setnji ne bi li lakse zaspala.
Inace cestitam na avanzicanju :ok:

Nesanica je strava i uzas, ja bih je nazvala tihim ubicom jer ubija u pojam, oduzima coveku zelju i volju
za bilo cim, od nesanice boluju aj da tako kazem i fizicki zdravi ljudi, a kod tebe je jos i ta neizvesnost
jer na svakih nekoliko meseci ides na kontrole i uvek je taj crv sumnje prisutan.
Nema recepta za resavanje nesanice. Ja bih trazila od lekara neku tesku artiljeriju protiv nesanice.

Pet godina Petre, nije 7. I mislim da je sutra, da se upokojila na Veliku Gospojinu, ali ne bih da tvrdim. A za godinu sam sigurna. Ona 2014., VesnaKs 2012.
Obe ih se baš često setim. I čitavog društva sa onko mafije. I pitam se gde su, kako su, i šta rade.

Da, da, greška...
ja mislim da je 27, jer je danas mojoj baki rođendan, i čini mi se da je premunula dan pre

srela sam Likicu napokon posle svih ovih godina, pa smo lepo zasele i izogovarale sve redom i svih se prisetile i bilo nam i lepo i tužno...leti vreme deco, dok se okreneš ode godina...Lil mi nedostaje isto kao i prvog dana i uvek će, često pričam s koleginicom o tom periodu i baš nam je bilo lepo...ehh

E pa ovako, skener je dobar, jos bolji nego prethodni, a posto sam isprimala 3x3 ciklusa te DTIC terapije, lekari su zakljucili da sam ja usla u tu remisiju, da je bolest prevedena u hronicno i da su sve preostale primene na plucima stacionirane. :D
Bila odmah danas da zakazem kontrolni CT pluca,abdomena i karlice.
Sad sam druga osoba, to je neverovatno sta je psiha :eek:

Da pozavrsavam neke obaveze i da idem kod dece malo, nisam ih videla uzivo godinu dana, jedva cekam :zurka:
:heart2:

E pa ovako, skener je dobar, jos bolji nego prethodni, a posto sam isprimala 3x3 ciklusa te DTIC terapije, lekari su zakljucili da sam ja usla u tu remisiju, da je bolest prevedena u hronicno i da su sve preostale primene na plucima stacionirane. :D
Bila odmah danas da zakazem kontrolni CT pluca,abdomena i karlice.
Sad sam druga osoba, to je neverovatno sta je psiha :eek:

Da pozavrsavam neke obaveze i da idem kod dece malo, nisam ih videla uzivo godinu dana, jedva cekam :zurka:
:heart2:
Affro, zeno, radujem se kao malo dete kada sam ovo procitala..sjajno, cestitam ti i sve najbolje , uzivaj sa svojom decom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back