Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro ali mnogo se opterecujes svim tim...zivis od kontrole do kontrole a to nije dobro...opusti se nemas razloga da toliko brines

...to je normalno sasvim, svako ko je prosao sto i ja, i svako ko ima te kontrole tako to i prezivljava, onaj ko kaze da to ne radii da mu je svejedno laze, ja samo ne zelim
da iko ikada to dozivi pa da zna kako je....a kad ne znas onda ti se cini da onaj drugi preteruje, sto nije tacno....nerealno je ocekivati drugacije jos neko izvesno vreme, ne cudi
mene to tvoje misljenje, to isto misle i moja deca, ali vi ste mlade, zdrave i ja vas razumem i ne zameram.....

...ja i jesam, samo me malo poremeti sam taj period oko kontrole, posle povremeno i zaboravim potpuno na to sve...i ne bi se nekad ni secala svega da nije promene
vremena i reakcije moje noge na svaku...plus grcevi koji su jako bolni i koji su cesti i pored pijenja magnezijuma....sto znaci hoces neces neke ti situacije ne daju da
na nesto zaboravis potpuno...:heart:

nekad su pacijentima proveravali da li imaju nedostatak joda tako sto im na tabane namazu jod pa ako ne upije onda je ok... a te sumece tablete su sve sa aspartamom a aspartam ti ne treba

aloe vara gel nikad ne kupujem - u njemu svega ima a najmanje aloje...procitaj sastav ko zna na sta si reagovala

Poslednja izmena:
nekad su pacijentima proveravali da li imaju nedostatak joda tako sto im na tabane namazu jod pa ako ne upije onda je ok... a te sumece tablete su sve sa aspartamom a aspartam ti ne treba

aloe vara gel nikad ne kupujem - u njemu svega ima a najmanje aloje...procitaj sastav ko zna na sta si reagovala

..ne pijem sumece...nego bas tablete magnezijuma jedno vreme pre toga sam one kao parah sto se samo sipaju u usta i tako istope....nemam to bacila sam tako da
pojma nemam sta je tu bilo...

radi kako si i do sada radila, vidiš da daje rezultate, a ako ti se kuka e pa kukaj do neba da se čuje, koji se moj pravdaš bilo kome, kome se ne čita neka preskoči temu i tačka....

napao me bronhitis, uguših se živa, sutra se mora po hemo, o mater mu kukuruznu, kmeeeeeee :sad2:

..pa i kukam ja cim me stisne:heart:

..joj ja sutra pijem ono cudo za prociscavanje, tacno sam nadrljala, nego me malo utesi sestra kad sam zvala da pitam sta i kako, kaze prvo doruckujte, popijte lepo kafu pa
u 10h to u razmucenoj casi vode....onda celi dan voda, caj, supa, pa uvece u 22h opet to i onda ujutro kod nas (hoce reci njih:mrgreen:) e to da pregrmim onda
necu da kukam neko vreme evo casna rec :rotf:

...e pa vala moglo je to da te zaobidje, stvarno vise sa tim bronhitisom svako malo, a da pocnes malo da pijes C vitamin kao ja, 1000mg dnevno, m?

radi kako si i do sada radila, vidiš da daje rezultate, a ako ti se kuka e pa kukaj do neba da se čuje, koji se moj pravdaš bilo kome, kome se ne čita neka preskoči temu i tačka....

napao me bronhitis, uguših se živa, sutra se mora po hemo, o mater mu kukuruznu, kmeeeeeee :sad2:

...jesi bila za lekove, kako se osecas? ides li na posao ili lezis malo za promenu?

...bila danas uradih i tu kolonoskopiju sa anestezijom, jesam se namucila da iscistim crevca ali dobro je proslo....nije bolelo nista, nije tesko, koliko sam se
plasila i koliko sam zamisljala (ne znam zbog cega, svasta nesto) dobro sam prosla....

...nalaz rekal bih solidan, ali ne znam sta znace neke skracenice...naravno niko mi nista nije reako, to se tamo radi kao na traci, ljubazni su fini sve ok, ali ako
ne nadju nista tipa polipa ili slicno ne govori niko nista do te mere, da kad su mi izvadili braunilu vise nikog ni videla nisam.....dali mi nalaz ja stavial u tasnu
i malopre vidim da nema ni pecata ni potpsa, ni stambilja ustanove, ma kao da se neko igrao pa iskucao....e pa sou...moram sutra opet tamo da to lepo sve
overe i upisu....cirkus zivota mi.....

...kad sam usla u kucu nisam znala sta cu pre, da li da grejem supu da pojedem nesto konkretnije malo u odnosu na juce, da li da se presvlacim, kuvam kafu, trcim
u kupatilo...e da mi neko snimao kao da sam u skrivenoj kameri..:lol: pet poslova od jednom..a sve u cilju da se sto pre dohvatim kreveta :)

mislim da je od svega najvažnije zaglaviti u kupatilo :lol:
e sad si vidila da je i to ok pa se nadam da nećeš više ići na nikakva bušenja :cool:
nabavila hemo preko tetkine veze i pijem, stalo sve, kuckuckuc da ne ureknem, sutra na posao i onda dugačak ludački period bez vikenda, stalno napolju, a i van grada, sreća, sreća radost :dash::zcepanje:

mislim da je od svega najvažnije zaglaviti u kupatilo :lol:
e sad si vidila da je i to ok pa se nadam da nećeš više ići na nikakva bušenja :cool:
nabavila hemo preko tetkine veze i pijem, stalo sve, kuckuckuc da ne ureknem, sutra na posao i onda dugačak ludački period bez vikenda, stalno napolju, a i van grada, sreća, sreća radost :dash::zcepanje:

...e pa super, kad se radujes to je taman fino...bilo bi muka da ti je to na silu pa ti ne bi ni prijalo...ovako, uzivaj :heart:

...i ja se nadam da smo to zavrsili do daljneg...:lol:

nećeš mi verovati, nađem u mejlu u čet boksu poruku od likice od pre tri meseca i ne gledaam datum ali uopšte i odgovorim joj tamo, pa onda ovde, pa je nazovem i ona mi objasni da kasnim otprilike ceo jedan život i evo još uvek se smejem .....

slušaj, prošle i ove nedelje radim bez dana odmora, ništa vikend ni slobodno vreme, jedva čekam sneg da se odmorim, ajde sledeće nedelje da se nađemo negde pre nego krene druga tura ludila koja me čeka, pričaću ti šta sve radimo kad se vidimo....

nećeš mi verovati, nađem u mejlu u čet boksu poruku od likice od pre tri meseca i ne gledaam datum ali uopšte i odgovorim joj tamo, pa onda ovde, pa je nazovem i ona mi objasni da kasnim otprilike ceo jedan život i evo još uvek se smejem .....

slušaj, prošle i ove nedelje radim bez dana odmora, ništa vikend ni slobodno vreme, jedva čekam sneg da se odmorim, ajde sledeće nedelje da se nađemo negde pre nego krene druga tura ludila koja me čeka, pričaću ti šta sve radimo kad se vidimo....

...ajde, ja samo ne mogu u ponedeljak imam zakazano kod mog lekara opste prakse, da mi da upute i kojesta, i kod njega navala, mlad momcic pa sve babe idu
redovno na preglede :lol: od 29-og mi je tek za tad zakazano, pa da to ne propustim jer ko zna kad ce mi opet zakazati, a i lekovi mi trebaju...

...posle toga javi koji dan, da iskoristimo to, posle mi stize mala beka pa nesto sumnjam da cu imati vremena...

Аффро,Надо како сте,ево Гордана има још 8дана зрачења и добиће бронхотерапију и то је то,за сада су јој рекли да има напретка вероватно тамо 30октобра ћемо знати колики је напредатак да ли су га спалили или је остао део неки

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back