radi kako si i do sada radila, vidiš da daje rezultate, a ako ti se kuka e pa kukaj do neba da se čuje, koji se moj pravdaš bilo kome, kome se ne čita neka preskoči temu i tačka....
napao me bronhitis, uguših se živa, sutra se mora po hemo, o mater mu kukuruznu, kmeeeeeee
...jesi bila za lekove, kako se osecas? ides li na posao ili lezis malo za promenu?
...bila danas uradih i tu kolonoskopiju sa anestezijom, jesam se namucila da iscistim crevca ali dobro je proslo....nije bolelo nista, nije tesko, koliko sam se
plasila i koliko sam zamisljala (ne znam zbog cega, svasta nesto) dobro sam prosla....
...nalaz rekal bih solidan, ali ne znam sta znace neke skracenice...naravno niko mi nista nije reako, to se tamo radi kao na traci, ljubazni su fini sve ok, ali ako
ne nadju nista tipa polipa ili slicno ne govori niko nista do te mere, da kad su mi izvadili braunilu vise nikog ni videla nisam.....dali mi nalaz ja stavial u tasnu
i malopre vidim da nema ni pecata ni potpsa, ni stambilja ustanove, ma kao da se neko igrao pa iskucao....e pa sou...moram sutra opet tamo da to lepo sve
overe i upisu....cirkus zivota mi.....
...kad sam usla u kucu nisam znala sta cu pre, da li da grejem supu da pojedem nesto konkretnije malo u odnosu na juce, da li da se presvlacim, kuvam kafu, trcim
u kupatilo...e da mi neko snimao kao da sam u skrivenoj kameri..

pet poslova od jednom..a sve u cilju da se sto pre dohvatim kreveta