Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...opekotine mora da su jake kad je pauza 2 nedelje...:(

...kako bre to niste negovali i mazali da do toga ne dodje bar da se smanje na minimum....treba ta koza i posle da se oporavi..

..ja sam imala minimalne opekotine pa mi se noga jos uvek nije oporavila (ustvari koza) na tom mestu je jos tamnija i bice verovatno jos dugo i
osetljivija je puno, cak nekad i bolna....a mogu tek misliti kako je to kod nje..bas mi je zao....
..kupite MELOP SALJIC i to neka maze vec sam rekla, plus PANTENOL....obavezno..

...opekotine mora da su jake kad je pauza 2 nedelje...:(

...kako bre to niste negovali i mazali da do toga ne dodje bar da se smanje na minimum....treba ta koza i posle da se oporavi..

..ja sam imala minimalne opekotine pa mi se noga jos uvek nije oporavila (ustvari koza) na tom mestu je jos tamnija i bice verovatno jos dugo i
osetljivija je puno, cak nekad i bolna....a mogu tek misliti kako je to kod nje..bas mi je zao....
..kupite MELOP SALJIC i to neka maze vec sam rekla, plus PANTENOL....obavezno..

Хоћемо,пауза је и због бронхитерапије

stvarno dobre vesti Nenade, samo da se tako nastavi

- - - - - - - - - -

...gde ste drugarice moje..sta je ovo nigde nikog danima :eek:

...nadam se da ste dobro sve :zag:

bila sam toliko bolensa kako skoro nisam, virus pa gadan bronhitis, trebalo je vremena da se izvučem, još kašljem ali sam počela da radim, ludnica na poslu pa sam morala
videla sam da je bebać kod tebe, aj ljubni krofnu u moje ime :heart:

stvarno dobre vesti Nenade, samo da se tako nastavi

- - - - - - - - - -

bila sam toliko bolensa kako skoro nisam, virus pa gadan bronhitis, trebalo je vremena da se izvučem, još kašljem ali sam počela da radim, ludnica na poslu pa sam morala
videla sam da je bebać kod tebe, aj ljubni krofnu u moje ime :heart:

...hocu draga, ajde ti se samo lepo oporavi :zag:

- - - - - - - - - -

Dobar dan svima

Kako ste

Evo kod mene konačno dobrih vesti ,mama je danas bila na kontroli tumor se znatno smanjio

..meni je ovo promaklo, super, sta kazu lekari sta ce dalje.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back