Onkomafija - vreme izmedju skenera 2

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to bre super Afro, al me obradova, ma sve ima svoj tok i vreme kad će se sve složiti, u to ime ćemo da odđuskamo jednu na stolici jer se mora raditi, dobro došla :heart::bravo::woho::vzagrljaj:
Hvala puno draga moja Nedo :zag:
Hocemo nego sta cemo i van radnog vremena, samo da malo dodjem sebi i da ove vrucine malo olabave, ne mogu nikud po ovom zaropeku :mrgreen:
Ustajem ko vestica da bi mogla da odem da pazarim inace posle ne vredi ne mogu ubije me sunce, nema sanse da se vratim kuci i ako odem,
jedva dopuzim ko glista.

Evo mene posle duzeg vremena, nesto nisam bila ni za drustvo ni za neke razgovore pa je bolje bilo da se ni ne javljam.

Inace stanje je sledece, skener koji sam radila 19.06, je pokazao jos bolje rezultate od prethodnog pa su lekari doneli odluku da mi
daju jos dve hemoterapje tog Dekarbazina koji sam primala, pa cemo posle videti sta ce mo i kako ce mo...tako rekose.
Juce izasla iz bolnice, osecam se solidno, jutros bila na pijaci, spremila rucak pa sad polako.
Sledeca terapija 15-og, malo ne volim sto ne znam sta ce posle ali ok, sto se mora mora se.

Zao mi je Vesne secam se da sam citala neke njene postove i da je bila jedna bas divna osoba, nema pravde definitivno. :(
Pozdrav Afro, ovo su lepe vesti i drago mi je da se dobro osecas..

Ja sam peta godina uveliko, još jedan ispit mi treba za upis u 6. godinu.

Kako si ti, draga? ;)
Uh bre Petre, kako leti vreme. Dogodine u ovo vreme ćeš biti apsolvent. A sećam te se kada si srednjoškolac bio. I na praksi nekom dedi stavljao kateter. :)
Ja sam dobro. Moglo bi se reći odlično. Malo sam debela, pasam rešila da to dovedem u red. Inače sam sjajno.

Znači, još jedan ispit u septembru. Bravo.

no ovo se zove iznenađenje, pozdrav dr.Petre, baš je proletelo vreme, koliko se godina nanizalo, blago sam šoknuta, ajde neka ti je sa srećom i ovo još malo do kraja, a ja sam se predomislila, nemam nameru da se razboljevam još više i ovo mi što imam dosta, al ću da te prepadnem u ordinaciji pa da pijemo kafu, ima mnogo da se nadoknadi pričanja :heart:

Posto sna nema na oci ande malo da pisem ovde, sta bi drugo kad opet lezim na Onkologiji i umesto skenera dobih jos jednu terapiju da se zaokruzi 3x3 ciklusa, ajd kad je do sad fino delovao ova jedna moze samo jos popraviti stanje, a od viska glava ne boli. Jos sutra i odoh kucici mojoj, a skener 23.08.
Malo sam se nadala da se pte rastanem sa docama na neko vreme pa da malo odem u neku banju i malo se oporavim od ovoliko hemije ali izgleda za sad nista od toga.
Apetit me ne napusta kad krenem sa terapijom pojela bi masnu ponjavu ali se trudim da se iskontrolisem koliko je mogice, al tesko je to :lol:
Bem ti nesanice, ali valjda se i to jednom resi kad se bar malo ja resim ovih stresova.
Mikele i Petar bi mogli malo cesce da se jave, nije na odmet da daju neki savet :aha:
Eto tako malo sam se raspisala nemojte zametiti, javljajte se svi bar povremeno falite ovde :zag:

Posto sna nema na oci ande malo da pisem ovde, sta bi drugo kad opet lezim na Onkologiji i umesto skenera dobih jos jednu terapiju da se zaokruzi 3x3 ciklusa, ajd kad je do sad fino delovao ova jedna moze samo jos popraviti stanje, a od viska glava ne boli. Jos sutra i odoh kucici mojoj, a skener 23.08.
Malo sam se nadala da se pte rastanem sa docama na neko vreme pa da malo odem u neku banju i malo se oporavim od ovoliko hemije ali izgleda za sad nista od toga.
Apetit me ne napusta kad krenem sa terapijom pojela bi masnu ponjavu ali se trudim da se iskontrolisem koliko je mogice, al tesko je to :lol:
Bem ti nesanice, ali valjda se i to jednom resi kad se bar malo ja resim ovih stresova.
Mikele i Petar bi mogli malo cesce da se jave, nije na odmet da daju neki savet :aha:
Eto tako malo sam se raspisala nemojte zametiti, javljajte se svi bar povremeno falite ovde :zag:
Sve dok te apetit drzi, na konju si:heart:

i onda meni klikćeš na postove iz 2014 :lol:
i normalno nastavim da čitam sve do sada, a spavaću sutra.
ja odoh da brojim ovčice, a ti drmni neku lilulicu ;)

Ja ne razumem ljude ( nema sada veze sa Afro) koji se uzdrzavaju od uzimanja "lilulice".
Ja brzo zaspim, ali se probudim posle sat-dva, oshacujem da cu biti budna do zore i na licu mesta
skacem iz kreveta i uzimam "ilulicu". Nije to svake noci, ali bude barem dva puta nedeljno.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back