Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari da vas jos jednom pozdravim
Moram podraniti do banke,tek veceras mi rekose:evil: da moram imati bar 300e kod sebe preko grane,a ja nemam toliko,pa rane zore trcati u banku,a nemam auto vec duze vrijeme,nije registrovan
pa leti tamo,pa nazad kuci,a u 10 i 15 imam bus i jos me i tu moraju voziti zajedno sa stvarima,trudim se da se ne nerviram,bice kako bude,sticu nadam se sve,najvise me nervira sto kad zurim i nerviram se znojim se kao luda
Odo da se tusnem pa uskoro u krevet
Ljubim vas sve pa se cujemoooo

Polako draga,stićićeš sve..............
Ljubim te i lijepo se provedi i sretan ti put!!! :ljub:

Moram podraniti do banke,tek veceras mi rekose:evil: da moram imati bar 300e kod sebe preko grane,a ja nemam toliko,pa rane zore trcati u banku,a nemam auto vec duze vrijeme,nije registrovan
pa leti tamo,pa nazad kuci,a u 10 i 15 imam bus i jos me i tu moraju voziti zajedno sa stvarima,trudim se da se ne nerviram,bice kako bude,sticu nadam se sve,najvise me nervira sto kad zurim i nerviram se znojim se kao luda

Ajde mala polako, sticices sve, samo bez nervoze, popi neki bromazepamcic i lagano sve :zag:
Srecno jos jednom i javi se kad budes imala prilike :cmok:

:heart:

ajde srecno u banci i po putu , pa nam se vrati bogatija

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Па ја да пробам,па ако упали...
pa jesi li i ti malo probao:zper:

ajde srecno u banci i po putu , pa nam se vrati bogatija

- - - - - - - - - -

pa jesi li i ti malo probao:zper:

Keкс? Ја? Па зар ти личим,ја фино дете,финих манира...:hahaha:

...питам се само у ком паралелном универзуму....

- - - - - - - - - -

Лаку ноћ,одох готов сам....изнурен,не од кекса,него од неспавањаааа

ma Biki mene ti za smirenje samo uspavaju,nema uticaja na psihu i nerviranje ic
ma sticu ja sve,brzi sam Gonzales:zcepanje:
kila znoji i bice sve oket:zper:
a ja cu biti samo u minusu,dok sam poplacala sve od karte,pokloncica za 2 bebice,sebi hrane,dopune itd... i jos ko zna za sta ce usfaliti tamo,cisto sumnjam da cu biti u plusu,ali idem pa kako bude bude
kisss

- - - - - - - - - -

Ma daaaaaa,čim se počne pričati o tome....................... a ti laki noć :zcepanje:

a ja cu biti samo u minusu,dok sam poplacala sve od karte,pokloncica za 2 bebice,sebi hrane,dopune itd... i jos ko zna za sta ce usfaliti tamo,cisto sumnjam da cu biti u plusu,ali idem pa kako bude bude
kisss
a malo da promenis , psihicki ce ti biti bolje

- - - - - - - - - -

Ma daaaaaa,čim se počne pričati o tome....................... a ti laki noć :zcepanje:
da
uvek tako a onda zvrji na fb pola noci:zcepanje:

kisss
Ma bas te briga i da si u minusu, idi i probaj nikad se ne zna.
A koliko vidim nisi smotana naprotiv, snacices se vec kako god..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Aha...odma bezis da spavas, nema sad spavanja, kad moze keks mozes i da sedis sa nama :mrgreen:

Pa pravo da vam kazem nikad nisam znala da stedim i iako sam obecala muzicu dacu malo da se ,,stegnem'' i slicno,cesto razmisljam sta je pametno
uzivati u malim stvarima od danas do sutra,jer danas nas ima sutra ne,ili ipak stegnuti guzu iako je to sve sto imamo,opet se ne zna za sta drugo moze usfaliti,pa za crne dane stedjeti,ne znam...
A Biki hvala za kompliment da nisam smotana,znaci mi:rumenko::heart:

pretpostavljam da je ovo kutak za pitanjca...pa evo imam i ja jedno...
u utorak sam skidala dva fibroma,jedan sa nosa,jedan sa stomaka...
bili na nezgodnim mestima i postojala je mogućnost samopovređivanja,pa sam rešila da je bolje da to uradi lekar nego da ja napravim neku glupost slučajno...

ujedno sam skinula jedan mladež sa leđa,isto nezgodno mesto,a mladež je takav da je visio na končiću kože...
poslat uzorak na institut na ispitivanje i danas je stigao nalaz...
doktor kaže da je sve u redu i da nemam potrebe da brinem..

ako može neko stručno lice da mi protumači sve ovo što ću prepisati sa izveštaja,bila bih veoma zahvalna...

Epidermis je očuvan,papilomatozan,umereno hiperkeratoničan,iizduženih prečki.
Dermis je umereno edematozan sa plažama pravilnih nevusnih ćelija. U bazi i na bočnim rubovima isečka,koža je u granicama odgovarajuće morfološke građe.
Dg: Naevus pigmentosus intradermalis verrucosus

pretpostavljam da je ovo kutak za pitanjca...pa evo imam i ja jedno...
u utorak sam skidala dva fibroma,jedan sa nosa,jedan sa stomaka...
bili na nezgodnim mestima i postojala je mogućnost samopovređivanja,pa sam rešila da je bolje da to uradi lekar nego da ja napravim neku glupost slučajno...

ujedno sam skinula jedan mladež sa leđa,isto nezgodno mesto,a mladež je takav da je visio na končiću kože...
poslat uzorak na institut na ispitivanje i danas je stigao nalaz...
doktor kaže da je sve u redu i da nemam potrebe da brinem..

ako može neko stručno lice da mi protumači sve ovo što ću prepisati sa izveštaja,bila bih veoma zahvalna...

Epidermis je očuvan,papilomatozan,umereno hiperkeratoničan,iizduženih prečki.
Dermis je umereno edematozan sa plažama pravilnih nevusnih ćelija. U bazi i na bočnim rubovima isečka,koža je u granicama odgovarajuće morfološke građe.
Dg: Naevus pigmentosus intradermalis verrucosus
nisam doktor ali mislim da je to obicni mladez bez neceg loseg , ali tu je dr vitez koja pa i on moze reci tacno ,
nemoj da brines

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back