BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Где је Влада?
A hoces sad da svalis na Vladu, ne ..ti si najgori i tacka

Ko sto rece Gaga, kod drugarice je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где је Влада?
A hoces sad da svalis na Vladu, ne ..ti si najgori i tacka
Ko sto rece Gaga, kod drugarice je![]()
Drugari da vas jos jednom pozdravim
Moram podraniti do banke,tek veceras mi rekoseda moram imati bar 300e kod sebe preko grane,a ja nemam toliko,pa rane zore trcati u banku,a nemam auto vec duze vrijeme,nije registrovan
pa leti tamo,pa nazad kuci,a u 10 i 15 imam bus i jos me i tu moraju voziti zajedno sa stvarima,trudim se da se ne nerviram,bice kako bude,sticu nadam se sve,najvise me nervira sto kad zurim i nerviram se znojim se kao luda
Odo da se tusnem pa uskoro u krevet
Ljubim vas sve pa se cujemoooo
Moram podraniti do banke,tek veceras mi rekoseda moram imati bar 300e kod sebe preko grane,a ja nemam toliko,pa rane zore trcati u banku,a nemam auto vec duze vrijeme,nije registrovan
pa leti tamo,pa nazad kuci,a u 10 i 15 imam bus i jos me i tu moraju voziti zajedno sa stvarima,trudim se da se ne nerviram,bice kako bude,sticu nadam se sve,najvise me nervira sto kad zurim i nerviram se znojim se kao luda
Па ја да пробам,па ако упали...
ajde srecno u banci i po putu , pa nam se vrati bogatijaDrugari da vas jos jednom pozdravim
pa jesi li i ti malo probao
Па ја да пробам,па ако упали...
..e luda si nacisto
ajde srecno u banci i po putu , pa nam se vrati bogatija
- - - - - - - - - -
pa jesi li i ti malo probao![]()
Keкс? Ја? Па зар ти личим,ја фино дете,финих манира...
...питам се само у ком паралелном универзуму....
- - - - - - - - - -
Лаку ноћ,одох готов сам....изнурен,не од кекса,него од неспавањаааа
a malo da promenis , psihicki ce ti biti boljema Biki mene ti za smirenje samo uspavaju,nema uticaja na psihu i nerviranje ic
ma sticu ja sve,brzi sam Gonzales
kila znoji i bice sve oket
a ja cu biti samo u minusu,dok sam poplacala sve od karte,pokloncica za 2 bebice,sebi hrane,dopune itd... i jos ko zna za sta ce usfaliti tamo,cisto sumnjam da cu biti u plusu,ali idem pa kako bude bude
kisss
daMa daaaaaa,čim se počne pričati o tome....................... a ti laki noć![]()
Ma bas te briga i da si u minusu, idi i probaj nikad se ne zna.ma Biki mene ti za smirenje samo uspavaju,nema uticaja na psihu i nerviranje ic
ma sticu ja sve,brzi sam Gonzales
kila znoji i bice sve oket
a ja cu biti samo u minusu,dok sam poplacala sve od karte,pokloncica za 2 bebice,sebi hrane,dopune itd... i jos ko zna za sta ce usfaliti tamo,cisto sumnjam da cu biti u plusu,ali idem pa kako bude bude
kisss
Keкс? Ја? Па зар ти личим,ја фино дете,финих манира...
...питам се само у ком паралелном универзуму....
- - - - - - - - - -
Лаку ноћ,одох готов сам....изнурен,не од кекса,него од неспавањаааа
nisam doktor ali mislim da je to obicni mladez bez neceg loseg , ali tu je dr vitez koja pa i on moze reci tacno ,pretpostavljam da je ovo kutak za pitanjca...pa evo imam i ja jedno...
u utorak sam skidala dva fibroma,jedan sa nosa,jedan sa stomaka...
bili na nezgodnim mestima i postojala je mogućnost samopovređivanja,pa sam rešila da je bolje da to uradi lekar nego da ja napravim neku glupost slučajno...
ujedno sam skinula jedan mladež sa leđa,isto nezgodno mesto,a mladež je takav da je visio na končiću kože...
poslat uzorak na institut na ispitivanje i danas je stigao nalaz...
doktor kaže da je sve u redu i da nemam potrebe da brinem..
ako može neko stručno lice da mi protumači sve ovo što ću prepisati sa izveštaja,bila bih veoma zahvalna...
Epidermis je očuvan,papilomatozan,umereno hiperkeratoničan,iizduženih prečki.
Dermis je umereno edematozan sa plažama pravilnih nevusnih ćelija. U bazi i na bočnim rubovima isečka,koža je u granicama odgovarajuće morfološke građe.
Dg: Naevus pigmentosus intradermalis verrucosus
nisam doktor ali mislim da je to obicni mladez bez neceg loseg , ali tu je dr vitez koja pa i on moze reci tacno ,
nemoj da brines
Jesam li ti rekla Dragisha da su ovde sjajni ljudi ... i da vlada veliko nesebicno drugarstvo
Pozdrav lilihip i svima koji navrate![]()
Jesam li ti rekla Dragisha da su ovde sjajni ljudi ... i da vlada veliko nesebicno drugarstvo
Pozdrav lilihip i svima koji navrate![]()
Ne brigaj mala, rekle su ti doce da je to ok, hvala Bogu, uzivaj u zivotu
- - - - - - - - - -
Eeej cao ivab![]()
kao i do sada...
hvala za ovo "mala"...![]()
Eeej cao ivab![]()