Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар само? :) Јесте,бре. :hahaha:

Moj Milos ima tako dobre 2 ,,drugarice,, i non stop su zajedno, i treniraju u istom klubu
idu jedni kod drugih svaki dan....elem
pre neki dan kaze meni moj mali da je Nevena bila kod nas celu noc, a ja pitam pa gde si ti bio (jer je on to vece isao na neko punoletstvo)
pomislila sam da sad i nju krije kao druga jednog sto mu je dao kljuc od dedine kuce pa se mali kod nas ,,krio,, jer nije otisao u skolu a nije imao gde da bude ceo dan.
Kaze on pa i ja sam bio kuci...ja ga pitam pa sto mi onda pricas da je nevena bila tu celu noc,nije to prvi put da zaginu kod nas...
A on ce meni,, pa moram da ti se pohvalim,,
Eeeeee....drugarica, vaaaazi...tako ti se meni moj mile pohvalio, a ja sta cu...navikla sam vec odavno od onog matorog.

- - - - - - - - - -

:zcepanje:a mi sisali vesla:rotf:

hihihihihihihihihihihihi...

Moj Milos ima tako dobre 2 ,,drugarice,, i non stop su zajedno, i treniraju u istom klubu
idu jedni kod drugih svaki dan....elem
pre neki dan kaze meni moj mali da je Nevena bila kod nas celu noc, a ja pitam pa gde si ti bio (jer je on to vece isao na neko punoletstvo)
pomislila sam da sad i nju krije kao druga jednog sto mu je dao kljuc od dedine kuce pa se mali kod nas ,,krio,, jer nije otisao u skolu a nije imao gde da bude ceo dan.
Kaze on pa i ja sam bio kuci...ja ga pitam pa sto mi onda pricas da je nevena bila tu celu noc,nije to prvi put da zaginu kod nas...
A on ce meni,, pa moram da ti se pohvalim,,
Eeeeee....drugarica, vaaaazi...tako ti se meni moj mile pohvalio, a ja sta cu...navikla sam vec odavno od onog matorog.

:maramica:

Drugari da vas jos jednom pozdravim
Moram podraniti do banke,tek veceras mi rekose:evil: da moram imati bar 300e kod sebe preko grane,a ja nemam toliko,pa rane zore trcati u banku,a nemam auto vec duze vrijeme,nije registrovan
pa leti tamo,pa nazad kuci,a u 10 i 15 imam bus i jos me i tu moraju voziti zajedno sa stvarima,trudim se da se ne nerviram,bice kako bude,sticu nadam se sve,najvise me nervira sto kad zurim i nerviram se znojim se kao luda
Odo da se tusnem pa uskoro u krevet
Ljubim vas sve pa se cujemoooo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back