Da li uzimate dodatke prehrani, koje i radite li pauzu?
Posljednje što sam uzimala bio je vitamin D po preporuci stomatologa jer sam imala neki zahvat...
vitamini rastvorljivi u mastima ne moraju svaki dan da se uzimaju, jer se akumuliraju u jetri, kao npr. D, a leti dok se suncamo mi ga i stvaramo, tako da ga uzimam 3/4 godine, ili kroz multivimane, a posebno kapsulice od 2000 ili cak 5000 IU, ali onda ne svaki dan ni zimi; za zube vidi moju temu o oralnim probioticima
Oralni probiotici za zdravlje zuba, desni, ...
Ostalo, ponekad (par puta mjesečno) uzmem magnezij
isto ima tema, koji Mg, jer ima raznih
ja npr. uzimam
Krill oil is a dietary supplement derived from small, shrimp-like crustaceans called krill. It's a source of omega-3 fatty acids, particularly
eicosapentaenoic acid (EPA) and
docosahexaenoic acid (DHA), and also contains
astaxanthin, a powerful antioxidant. Krill oil is popular for its potential health benefits, including supporting heart, joint, and brain health, as well as offering potential benefits for those with PMS.
recimo imam poznanika koji svakodnevno godinama uzima aspirin..
samo ako je lekar rekao da mora, bebi aspirin, na svoju ruku ne
. kozmetičarku koja je uzimala toliko beta karotena da su joj požutjeli zubi i dlanovi, izgledala je zastrašujuće.
uzimala je terapeutske doze od 25.000 IU, potpuno suludo ako je svoju ruku to radila
inace, ja decenijama uzimam svasta nesto, i znam dosta, pitaj, ili pronadji teme