BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Al smo velikodusne obe kad su muzevi u pitanju, a torte NE DAMO !! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim na muza, njega ne moras da vracas, a lavorce..... pa mogla bi sad je kriza....... oskudacija
a tek sto masira.....uhuhuuuu, samo da ti kazem reklamacije ne primam i nema vracanja![]()
i to sto kazes , citajuci sad o tome naidjoh na forum , i na snovak gde pise o vitadoxu kako joj dobro od njega , e to me ubiloMa ne opterecuj se budalastinama, ja sam se naucila pameti, iskuliram i cao-zdravo![]()
Ne znam nikog da je umro od Garsonove terapije, ali svi moji poznanici i clanovi familije su nakon hemoterapije preminuli. Eto tako zaradjuju FDA, mlecna, mesna i farmakoindustrija na raku.a sto se tice gerson instituta , pa jeste impresivno narocito cena , a oni koji su se lecili i umrli pa lepo su dopineli sirenju njegovih instituta , kako se lepo zaradjuje na raku , stvarno impresivno![]()
Ne znam nikog da je umro od Garsonove terapije, ali svi moji poznanici i clanovi familije su nakon hemoterapije preminuli. Eto tako zaradjuju FDA, mlecna, mesna i farmakoindustrija na raku.
pa ima ovde ljudi koji znaju one koji su se lecili gersonovo terapijom , dali ogroman novac i umrli , nekome je hemio pomogla nekome ne , mnogi zive posle hemio godinama , a neko umre , ne postoji lek za rak , vec samo ono nesto sto produzi zivot , da ima leka za svakoga ne bi vise niko od bogatih i poznatih umiraoNe znam nikog da je umro od Garsonove terapije, ali svi moji poznanici i clanovi familije su nakon hemoterapije preminuli. Eto tako zaradjuju FDA, mlecna, mesna i farmakoindustrija na raku.
da znasOdoh da lalam, mi radioaktivni, moramo nekad i da spavamo
a ne samo da svetlimo u mraku i budimo ukucane
Treba ustati u pola 6 i pravac kancelarija![]()
Vazi draga, ma kakvo dolazenje, sad samo ko mora ide negde...
Evo za laku noc nesto lepo![]()
Boze ludog li vremena, vidi kako sneg pada![]()
Jutro drugariiiiiiiiiiiii!
Kod mene sunce sija samo tako,ali je hladnoooooooooooo
jutro Gagic, ovde bas duva vetar i veje sneg grozno je i hladnooooooooo
vreme poludelo , ko u apokalipsi![]()