GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvorio Mujo apoteku i kad je bilo vreme ručku, on ode i ostavi Hasu
da radi. Posle ručka dođe Mujo i pita Hasu:
- Jel bio neko?
- Jeste, Ibro.
- I...
- Ima kijavicu.
- Jesi l' mu dao nešto?
- Jesam, ricinus.
- Pa to nije za kijavicu.
- Znam, al' neka sad kine ako sme! - reče Haso.
![]()
![]()
Dje ste drugarice!?
Ja jutros za B.L. dzaba kisobran,pokisla sam na pola,duva,pada,ne staje prokletnica
Radila alergo test,srecom naisao komsija pa sam ustedila na jednoj karti i da ne pokisnem opet
Pahuljice adenokarcinom je imao i moj muz,kao sto kaze Neda veoma su zeznutijako mi je zao,ona je jako mlada kao i moj muz
Kamo lijepe srece da ima pravde i nekih nacina da pomognemo svim tim ljudima,ali kao sto sam vec rekla zivot stvarno nije fer,i trudim se da vjerujem u Boga,ali svaki put kad cujem da se dobri ljudi muce ovako zapitam se dal je sve laz...![]()
Одвратан дан,као створен за спавања,а ја морам да учим интерну.
Сад идем из школе.
Пахуљо,ружне вести,јеббббббем ти рак.....баш страшно...
Љубим васс
ma meni se to sa dijetom nije svidelo, kad ti svaki dan unosi jedno isto i tako danima, pitala ja mog onkologa posle operacije, on mi rekao ni slucajno, kakva dijeta jedite sve, vama ce trebati snaga da izgurate sve ovo, a sad mi je rekao da se prebacim na mediteranski nacin inshrane i da vodim racuna sta jedem
Gde si bre Liki
Sta se radi?
Nema te sto godina bre![]()
I sto si neka...![]()
a ti preterala sa tortama pa sada , ajde melo mediterana
![]()
Nisam bre Liki ta dijeta sa tortom me vraca u zivot
- - - - - - - - - -
E pa danas mi je dan bio lep
direktori mi nisu tu ceo dan se druzim sa vama....milina
Dje ste drugarice!?
Ja jutros za B.L. dzaba kisobran,pokisla sam na pola,duva,pada,ne staje prokletnica
Radila alergo test,srecom naisao komsija pa sam ustedila na jednoj karti i da ne pokisnem opet
Pahuljice adenokarcinom je imao i moj muz,kao sto kaze Neda veoma su zeznutijako mi je zao,ona je jako mlada kao i moj muz
Kamo lijepe srece da ima pravde i nekih nacina da pomognemo svim tim ljudima,ali kao sto sam vec rekla zivot stvarno nije fer,i trudim se da vjerujem u Boga,ali svaki put kad cujem da se dobri ljudi muce ovako zapitam se dal je sve laz...![]()
sad ce muzic lavor sa toplom vode pa masazicaSad udjoh u kucu sva mokra,cizme se natopile pune vode, bem ti ovu kisu![]()
da bas tako , oboje da ste dobroZnam draga i treba da se isplačeš biće ti lakše,sve je još svježe................ne želim ni da mislim kako je.................odmah mi krene srce jako lupati![]()
......................mogu za sebe prihvatiti svašta ali samo da mi je mm dobro,a opet moram i ja biti dobro jer ima samo mene
![]()
kisa bas smor
dj tvoj muz je sve probao ali takav rak bio a on se drzao junacki da ne brines , koliko tuznih prica a nema kraja
- - - - - - - - - -
sad ce muzic lavor sa toplom vode pa masazica![]()