Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otvorio Mujo apoteku i kad je bilo vreme ručku, on ode i ostavi Hasu
da radi. Posle ručka dođe Mujo i pita Hasu:
- Jel bio neko?
- Jeste, Ibro.
- I...
- Ima kijavicu.
- Jesi l' mu dao nešto?
- Jesam, ricinus.
- Pa to nije za kijavicu.
- Znam, al' neka sad kine ako sme! - reče Haso.
:rotf: :rotf:

oooooooooooo :zcepanje:

- - - - - - - - - -

jesi li videla Gago koja gracioznost i sklad ....lepota

Dje ste drugarice!?:brus:
Ja jutros za B.L. dzaba kisobran,pokisla sam na pola,duva,pada,ne staje prokletnica
Radila alergo test,srecom naisao komsija pa sam ustedila na jednoj karti i da ne pokisnem opet
Pahuljice adenokarcinom je imao i moj muz,kao sto kaze Neda veoma su zeznuti :sad2: jako mi je zao,ona je jako mlada kao i moj muz:dash:
Kamo lijepe srece da ima pravde i nekih nacina da pomognemo svim tim ljudima,ali kao sto sam vec rekla zivot stvarno nije fer,i trudim se da vjerujem u Boga,ali svaki put kad cujem da se dobri ljudi muce ovako zapitam se dal je sve laz...:(

Одвратан дан,као створен за спавања,а ја морам да учим интерну.

Сад идем из школе.

Пахуљо,ружне вести,јеббббббем ти рак.....баш страшно...

Љубим васс

Ja jutros za B.L. dzaba kisobran,pokisla sam na pola,duva,pada,ne staje prokletnica
Radila alergo test,srecom naisao komsija pa sam ustedila na jednoj karti i da ne pokisnem opet
Pahuljice adenokarcinom je imao i moj muz,kao sto kaze Neda veoma su zeznuti :sad2: jako mi je zao,ona je jako mlada kao i moj muz:dash:
Kamo lijepe srece da ima pravde i nekih nacina da pomognemo svim tim ljudima,ali kao sto sam vec rekla zivot stvarno nije fer,i trudim se da vjerujem u Boga,ali svaki put kad cujem da se dobri ljudi muce ovako zapitam se dal je sve laz...:(

Cao DJ :bye:
bas sam bezveze zbog njih, pogotovo sto je ona redovno isla na preglede kod ginekologa i razne analize radila jer su hteli bebu,
i onda odjednom sve naopako prvo embolija pluca, pa onda ovo.....

- - - - - - - - - -

Одвратан дан,као створен за спавања,а ја морам да учим интерну.

Сад идем из школе.

Пахуљо,ружне вести,јеббббббем ти рак.....баш страшно...

Љубим васс

Petre ljubac :zag:
ti si nasa vrednica

ma meni se to sa dijetom nije svidelo, kad ti svaki dan unosi jedno isto i tako danima, pitala ja mog onkologa posle operacije, on mi rekao ni slucajno, kakva dijeta jedite sve, vama ce trebati snaga da izgurate sve ovo, a sad mi je rekao da se prebacim na mediteranski nacin inshrane i da vodim racuna sta jedem

:zcepanje: a ti preterala sa tortama pa sada , ajde melo mediterana ;)

Pahuljice dzaba pregledi,dzaba sve
Adenokarcinomi su kao sto sam rekla jako zeznuti i tesko se lijece,a nekada se tako brzo prosire da Dr. ne mogu da vide,a nekada ne posvete mnogo paznje
Ima svega
Prva moja porodicna ko god da se pozali na nesto odma pocne sa pricom,,Ma nije vama nista strasno,mladi ste kao ne moze na vas ono najgore'' kakva glupost,ona kao da ne zivi na ovom svijetu i ne gleda sta se oko nas desava svakodnevno!

A to sto kazete za ishranu uf,podjetite me odma na sve sto smo prosli...ocaj da,on nas tjera da vjerujemo u sve...
Ja sam prva vjerovala u Brojsovu dijetu,moj muz je nije probao jer se plasio i vec je bio dosta oslabio,a ja sam bila ubjedjena da se pridrzavao da bi ga izlijecilo,a sad tako ne mislim...
Moj muz je 7 mjeseci bio na prehrani bez icega zivotinjskog,kad se samo sjetim koliko se mucio,nikada vise to ne bi ponovila,ali sad je kasno,i za cudo i tada mu je krv bila uvijek ok iako je primao tesko hemo,eto

Gdje si DJ :ljub: ...............baš mi je žao što si tako pokisla,a znam kako u BL zapiri,kao u Bg košava :sad2:

Ma da Gagic,a svuda rupe,lokve voze kao manijaci,dzaba kisobran,ali ok,brzo sam se vratila
Apropo komentara na reputaciji,znam Gagic,ali opet uvijek nesto boli,nesto muci,sjecanja naviru...sinoc sam citala njegove poruke koje cuvam u mob. i ugusila sam se placuci
Kad je bio u Kubi kako mi je djelovao srecan,pun nade,kako mi pise kokice moja,zence moje,pa kaze ma sta ce biti zdravom covjeku,ok sam itd itd...
Tolika nada,vjera borba i sve na kraju uzalud:( sucica moja kako je bio jak i kako je on bodrio sve nas,nije htio da kuka,nije htio da javi kad su krenuli nazad,samo mi se javio kad su sletjeli u B.G.
I kad bi god pitala kako je on kao ok sam,ne boli puno,ne kasljem puno,dobar sam,a kad se vratio onda kaze ,,ma da sutra umrem ne bi jos jednom isao tamo koliko me put namucio'' mis moj mali:heart2:

Znam draga i treba da se isplačeš biće ti lakše,sve je još svježe................ne želim ni da mislim kako je.................odmah mi krene srce jako lupati :( :cry: ......................mogu za sebe prihvatiti svašta ali samo da mi je mm dobro,a opet moram i ja biti dobro jer ima samo mene :heart:

Jeste Gagic i ja sam mislila da cemo ostariti zajedno,normalno je da kad se dvoje uzmu i planiraju porodicu da su jedno drugom na prvom mjestu,tako bi bar trebalo da bude iako nije uvijek...
Necu vise da te rastuzujem,mene obuzele emocije ovih dana,pa sam se malo raskukala ali ok sam ja:heart:

Lilice jeste,sve znam,bio je pravi heroj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back