Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto se tice gerson instituta , pa jeste impresivno narocito cena , a oni koji su se lecili i umrli pa lepo su dopineli sirenju njegovih instituta , kako se lepo zaradjuje na raku , stvarno impresivno:rtfm:
Ne znam nikog da je umro od Garsonove terapije, ali svi moji poznanici i clanovi familije su nakon hemoterapije preminuli. Eto tako zaradjuju FDA, mlecna, mesna i farmakoindustrija na raku.

Ne znam nikog da je umro od Garsonove terapije, ali svi moji poznanici i clanovi familije su nakon hemoterapije preminuli. Eto tako zaradjuju FDA, mlecna, mesna i farmakoindustrija na raku.

Ja na primer poznajem mnogo vise ljudi koji su nakon hemoterapije i dan danas medju nama,
za razliku od onih ( do duse malobrojnih) koji su se opredelili za kojekakve papazjanije i odbili lecenje, nema ih odavno...
izmedju ostalog i moja skolska drugarica, umrla je od raka dojke, nije pristala na hemoterapiju, operisana kad i ja ali
je pokojna vec skoro 2 godine, Bog da joj dusu prosti...umrla u 36.godini.

pa ima ovde ljudi koji znaju one koji su se lecili gersonovo terapijom , dali ogroman novac i umrli , nekome je hemio pomogla nekome ne , mnogi zive posle hemio godinama , a neko umre , ne postoji lek za rak , vec samo ono nesto sto produzi zivot , da ima leka za svakoga ne bi vise niko od bogatih i poznatih umirao
ovo ti kaze neko ko se leci vec tri godine od raka i zna puno o ljudima i njihovim pokusajima

- - - - - - - - - -

gersonov institut je samo dobra bolnica koja skupo naplacuje sluzenje sokica

Vazi draga, ma kakvo dolazenje, sad samo ko mora ide negde...
Evo za laku noc nesto lepo
poslastica-jagode-sa-slagom.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back