pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
![]()
Ili ovo...ili i jedno i drugo![]()
Bogami nesto sam danas vise za ovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ili ovo...ili i jedno i drugo![]()
paz da ti ne bude mnogo,posle da te lečimo od preteritisa![]()
da znas
ovo bi me vratilo u zivot![]()
Bogami nesto sam danas vise za ovo![]()
znači...za nevericu je kolko ste zarđale sve redno,vreme je za pucanje akvarijuma kolko vidim![]()
Jok more, puno je samo kad biju![]()
znači...za nevericu je kolko ste zarđale sve redno,vreme je za pucanje akvarijuma kolko vidim![]()
hehe da , a bice ipak da smo omatorile![]()
nismo bre Lili, ovo vreme krivo za sve![]()
evo ti jedna velikaOdoh da perem sudove od sinoc...sto nekih casa i solja bem ti zivot
Umesto sto landram po svetu bolje da si kupim masinu za sudove, kad vec niko drugi nece...![]()
bas je depresivnonismo bre Lili, ovo vreme krivo za sve![]()
evo ti jedna velika
![]()
![]()
jel može ovaj model?![]()
od mog dobrog druga se operisala zena, ima adeno karcinom, morali su i matericu i jajnike da joj sklone ima 36 g, pre dve godine se vencali nemaju dece, bas sam se onako shebala, jel zna neka nesto vise o tome, kakav je taj adeno karcinom, a da i zlezda joj je jedna bila pozitivna, a dve koje su dosta uvecane nisu smeli da sklanjaju valjda na nekom krvnom sudu ili arteriji su, ebem li ga ni ona ne zna, jos joj nisu stigli rezultati
od mog dobrog druga se operisala zena, ima adeno karcinom, morali su i matericu i jajnike da joj sklone ima 36 g, pre dve godine se vencali nemaju dece, bas sam se onako shebala, jel zna neka nesto vise o tome, kakav je taj adeno karcinom, a da i zlezda joj je jedna bila pozitivna, a dve koje su dosta uvecane nisu smeli da sklanjaju valjda na nekom krvnom sudu ili arteriji su, ebem li ga ni ona ne zna, jos joj nisu stigli rezultati
ah moj slucaj , to jedino hemio ako skloni sa krbnog suda , uvek kad se nesto ne moze operisati zaznuto , a bas mlada i nema dece , kako te nesreca sastavi u jednom trenu da ti snovi svi potonu , bas mi zaood mog dobrog druga se operisala zena, ima adeno karcinom, morali su i matericu i jajnike da joj sklone ima 36 g, pre dve godine se vencali nemaju dece, bas sam se onako shebala, jel zna neka nesto vise o tome, kakav je taj adeno karcinom, a da i zlezda joj je jedna bila pozitivna, a dve koje su dosta uvecane nisu smeli da sklanjaju valjda na nekom krvnom sudu ili arteriji su, ebem li ga ni ona ne zna, jos joj nisu stigli rezultati