Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shutterstock_80173183.jpg

Ili ovo...ili i jedno i drugo :mrgreen:

Bogami nesto sam danas vise za ovo :balavi:

od mog dobrog druga se operisala zena, ima adeno karcinom, morali su i matericu i jajnike da joj sklone ima 36 g, pre dve godine se vencali nemaju dece, bas sam se onako shebala, jel zna neka nesto vise o tome, kakav je taj adeno karcinom, a da i zlezda joj je jedna bila pozitivna, a dve koje su dosta uvecane nisu smeli da sklanjaju valjda na nekom krvnom sudu ili arteriji su, ebem li ga ni ona ne zna, jos joj nisu stigli rezultati

od mog dobrog druga se operisala zena, ima adeno karcinom, morali su i matericu i jajnike da joj sklone ima 36 g, pre dve godine se vencali nemaju dece, bas sam se onako shebala, jel zna neka nesto vise o tome, kakav je taj adeno karcinom, a da i zlezda joj je jedna bila pozitivna, a dve koje su dosta uvecane nisu smeli da sklanjaju valjda na nekom krvnom sudu ili arteriji su, ebem li ga ni ona ne zna, jos joj nisu stigli rezultati

:sad2:

:sad2: tužno, strašno tužno.... Jedino što sam našla na brzinu je da se taj oblik javlja u svega 10-15% slučajeva, i da može biti veoma agresivan što opet zavisi od mnogo čega drugog.. Ta ženica je moje godište :sad2:

Ma ja mislim da se ona skroz sjebala sa nekom dijetom, mozda gresim, kad sam se ja razbolela posle toga je krenula sa nekim zdravim nacinom zivota,svaki dan je samo pila sok od cvekle sargarepe valjda celer i jos nesto, i to nekih par meseci, smrsala je 20 kg,poslednji put kad sam je videla nije imala snage uz stepeniste da izadje, pa letos dobije emboliju pluca bila je 3 meseca u bolnici, pa sad ovo, treba na konzilijum da ide tad joj stizu rezultati a rekli su joj da donese misljenje vaskularnog hirurga.

ah moj slucaj , to jedino hemio ako skloni sa krbnog suda , uvek kad se nesto ne moze operisati zaznuto , a bas mlada i nema dece , kako te nesreca sastavi u jednom trenu da ti snovi svi potonu , bas mi zao :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back