Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro i od mene! Kod mene sumorno, kiša pada celu noć ne prestaje... grozno...
Ja kao išla da mi nameste nogu kad šipak.. boli i dalje i otok i dalje stoji... kad li ću da se sastavim....
Sele ja tek malopre videla za jab. sirće i mekinje :mrgreen: jel to izvlači i otok i jel može kao lek za moju nogicu bolesnu?
Jel se neko čuo sa nedom? Nije se juče javljala ovde, pa malo brinem
Lili, super za struju, to si golem posao završila :super:

Dobro jutro i od mene! Kod mene sumorno, kiša pada celu noć ne prestaje... grozno...
Ja kao išla da mi nameste nogu kad šipak.. boli i dalje i otok i dalje stoji... kad li ću da se sastavim....
Sele ja tek malopre videla za jab. sirće i mekinje :mrgreen: jel to izvlači i otok i jel može kao lek za moju nogicu bolesnu?

i sad si opet obnovila povredu s tim nameštanjem,e ako te ja ne premlatim ko mačku niko neće,
ajmo malo obnove znanja iz ortopedije,povrediš skočni zglob,on se pomeri ili se skroz izmesti
iz ležišta i onda se sam odmah vrati nazad,da ostane napolju bilo bi kao da si ga slomila,na
stopalo ni u ludilu ne bi mogla da se osloniš,ovako ti je kostoljub izvrteo već oštećene tetive
i tkivo i opet te vratio na početak,nego da ja ne drobim previše,aj ti na rtg pa malko longete,
pa malko mirovanja i bićeš ok,hmmmmm????? :evil:

Jutreko kišno i tmurno i od mene!!!!
Upravo to sam i pisala sele za tebe i tvoju nogicu,izvlači i baš je dobra stvar!Malo se osjeti sirće,ali Bože moj!A i da je snimiš ne bi bilo loše :think:

i sad si opet obnovila povredu s tim nameštanjem,e ako te ja ne premlatim ko mačku niko neće,
ajmo malo obnove znanja iz ortopedije,povrediš skočni zglob,on se pomeri ili se skroz izmesti
iz ležišta i onda se sam odmah vrati nazad,da ostane napolju bilo bi kao da si ga slomila,na
stopalo ni u ludilu ne bi mogla da se osloniš,ovako ti je kostoljub izvrteo već oštećene tetive
i tkivo i opet te vratio na početak,nego da ja ne drobim previše,aj ti na rtg pa malko longete,
pa malko mirovanja i bićeš ok,hmmmmm????? :evil:

He he mirovanje, ja u ponedeljak ostala kući, a zvali me s posla 3 puta jer ih mrzi da sami pogledaju, a onda 4. put kako moram sutra da dođem, jer zaboga gori fakultet...Tako da od mirovanja nema ni m

- - - - - - - - - -

Jutreko kišno i tmurno i od mene!!!!
Upravo to sam i pisala sele za tebe i tvoju nogicu,izvlači i baš je dobra stvar!Malo se osjeti sirće,ali Bože moj!A i da je snimiš ne bi bilo loše :think:

Ma znam da je za mene, nego sam kasno videla. A i ja se razmišljam da snimim... ipak se to nešto odužilo i još uvek ima otok...

Dobro jutro i od mene
kisa fujjjjjjjjj, svaka me koscica boli , pa oziljak , pa ruka, ko neka baba sam od 100 godina :deda2:
Liki mislim da ces morati da snimas i par dana mirovanja to ti je distorzija zgloba, valjda se tako kaze
tu pomaze samo mirovanje i fiksiranje (moras noge u vis :D)
Nedooooooooooo :zag:

Dobro jutro svima, i mene je nocas bolela cela dojka ona operisana, o kostima i misicima da ne pricam...
prodje mi i odmor u kuumavcenju te boli ovo te boli ono..
Nedo dobro je sto jos i ne pucketas ko gramofonska ploca, samo skripuces:mrgreen:

Mene ožiljak samo odjednom počne da zateže,pa probada cijeli mišić i njegovi pripoji kad me žignu oči mi ovakve budu :eek: :mrgreen: Boli me i vrtani dio kičme :dash:,a to mi je od jastuka :besna:...................eto ja sam kao ovde od mlađih :whistling: a kukam kao da sam najstarija :zcepanje:

images

images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back