BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Cao Sumporce 
Odoh i ja na spavanje, pozzic svima

Odoh i ja na spavanje, pozzic svima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro i od mene! Kod mene sumorno, kiša pada celu noć ne prestaje... grozno...
Ja kao išla da mi nameste nogu kad šipak.. boli i dalje i otok i dalje stoji... kad li ću da se sastavim....
Sele ja tek malopre videla za jab. sirće i mekinjejel to izvlači i otok i jel može kao lek za moju nogicu bolesnu?
Jel se neko čuo sa nedom? Nije se juče javljala ovde, pa malo brinem
Lili, super za struju, to si golem posao završila![]()
Dobro jutro i od mene! Kod mene sumorno, kiša pada celu noć ne prestaje... grozno...
Ja kao išla da mi nameste nogu kad šipak.. boli i dalje i otok i dalje stoji... kad li ću da se sastavim....
Sele ja tek malopre videla za jab. sirće i mekinjejel to izvlači i otok i jel može kao lek za moju nogicu bolesnu?
Jel se neko čuo sa nedom? Nije se juče javljala ovde, pa malo brinem
Lili, super za struju, to si golem posao završila![]()
a nemaš si druga posla neg za men brineš,dobro sam,
popodne opet kod doce,oće da me čuje još jednom, pfff...
nisam ja gramofonska ploča,al da škripim,škripim![]()
i sad si opet obnovila povredu s tim nameštanjem,e ako te ja ne premlatim ko mačku niko neće,
ajmo malo obnove znanja iz ortopedije,povrediš skočni zglob,on se pomeri ili se skroz izmesti
iz ležišta i onda se sam odmah vrati nazad,da ostane napolju bilo bi kao da si ga slomila,na
stopalo ni u ludilu ne bi mogla da se osloniš,ovako ti je kostoljub izvrteo već oštećene tetive
i tkivo i opet te vratio na početak,nego da ja ne drobim previše,aj ti na rtg pa malko longete,
pa malko mirovanja i bićeš ok,hmmmmm?????![]()
Jutreko kišno i tmurno i od mene!!!!
Upravo to sam i pisala sele za tebe i tvoju nogicu,izvlači i baš je dobra stvar!Malo se osjeti sirće,ali Bože moj!A i da je snimiš ne bi bilo loše![]()
Sve smo iste bem ti sunce![]()
Brate mili ovde sve same kljakave babePridružujem se i ja kukanju
![]()
heheJel nam to za utjehu ili za![]()
Vidis kako se Neda vraca u zivot![]()
- - - - - - - - - -
odoh mm mi je na doručku..............kaže, reci im ode baba došao joj djed, jer i njega sirota boli plećka
ma svi smo raštimovani ko' klavir![]()
e ovo je za utehu