Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos nije placeno , moram da donesem resenje ostavinske ali to bilo kod tog coveka za struju pa ce danas doneti , odem sa bratom , oni otpisu kamatu 4 hiljade i prebaci se na njega ,
onda za prikljucak ja vec pomalo davala , ustvari skoro pola od januara , sad predati saglasnost , orman da se stavi , dodju iz distribucije prime orman , odrede koliko platiti i stavim sat i gotovo , moram reci deca dobila 50 eura od neke rodjake a oni dosli stavili mi u jastuk da kupim sebi nesto lepo ali i to ce za struju ko i svaki dinar , ostaje jos 400-500 eura platiti do kraja i onda je sve gotovo

- - - - - - - - - -

trebao moj bivsi ici kolima kod oca , pa ja da se uguram:zcepanje:

:zper: :whistling:

I bravo za djecu,svaka čast :heart:

Idem malo napolje, kissic svima:brus:

kolko se sećam,ja sam zadužena za dranje i grdnju,ne mi se mešaš u poso :rtfm:
bolesna sam ko dva pasa zajedno,režim i ujedam,ne mogu da hodam,da sedim,
gušim se za sve pare,sve što je u upotrebi za disanje je zatvoreno i začepljeno,
idem doveče kod moje doce na turu dranja šta sam čekala,al ovo nije virus 100%,
ovo je težak napad alergije i astme,oca mu pobunjeničkog ufffffff :besna:

i polomila sam toplomer,a sad više nema da se kupe živini,samo digitalna sr....
i nisam našla taj šugavi vrh gde je živa,odleteo negde i zabio u neki ćošak i
sad će to da isparava i da me truje jao,jao,jao....:zcepanje:
od sad ću da se zovem živka otrovka :rotf:

i polomila sam toplomer,a sad više nema da se kupe živini,samo digitalna sr....
i nisam našla taj šugavi vrh gde je živa,odleteo negde i zabio u neki ćošak i
sad će to da isparava i da me truje jao,jao,jao....:zcepanje:
od sad ću da se zovem živka otrovka :rotf:
jao boze kako si to uspela , ima zivini na ulici kod onkologije , kad budem isla na skener kupicu ti ,
pa jesi uzela sta za alergiju i mene kasalj ub od nje i oci me svrbe ,

- - - - - - - - - -

pa nema se temperatura od astme valjda?:sad2:

- - - - - - - - - -

ja pijem caj od maticnjaka

kolko se sećam,ja sam zadužena za dranje i grdnju,ne mi se mešaš u poso :rtfm:
bolesna sam ko dva pasa zajedno,režim i ujedam,ne mogu da hodam,da sedim,
gušim se za sve pare,sve što je u upotrebi za disanje je zatvoreno i začepljeno,
idem doveče kod moje doce na turu dranja šta sam čekala,al ovo nije virus 100%,
ovo je težak napad alergije i astme,oca mu pobunjeničkog ufffffff :besna:

Au brate, pa ti najednom celu zimu sa virusima potrpala u jednu nedelju.... Obavezno kod lekara, nije više za zezanje.. Mora lekove da ti uključi i to malo jače...

ali na pamet mi ne pada,nema šanse :rtfm:

- - - - - - - - - -

Au brate, pa ti najednom celu zimu sa virusima potrpala u jednu nedelju.... Obavezno kod lekara, nije više za zezanje.. Mora lekove da ti uključi i to malo jače...

aminofilin koga nema već par meseci,a durofilin je ko vodu da pijem i inhalacije,sreća pa imam mašinu,jes ko traktor al je spas

kad se kašlje ovoliko,onda se sve upali i reaguje pa tako i temperatura,sad je nemam više,al me strašno svrbi grlo i nepce gornje,a možda se umešali i gljivice od pumpice,čim je uzmem par puta,sve pobeli,njesra jedno bre

Soda bikarbona i so u proklučaloj vodi rastopi po jednu kafenu kašičicu pa ispiraj usta i grgori da spereš tu gaduriju

- - - - - - - - - -

ali na pamet mi ne pada,nema šanse :rtfm:

- - - - - - - - - -

aminofilin koga nema već par meseci,a durofilin je ko vodu da pijem i inhalacije,sreća pa imam mašinu,jes ko traktor al je spas

oćeš da ti pošaljem aminofilin? Duško ga je pio skoro. Ima kod nas da se kupi u samo jednoj apoteci

2lnu6bo.jpg

Ovaj sam kolač pravila neki dan :zaljubljena:

Soda bikarbona i so u proklučaloj vodi rastopi po jednu kafenu kašičicu pa ispiraj usta i grgori da spereš tu gaduriju
oćeš da ti pošaljem aminofilin? Duško ga je pio skoro. Ima kod nas da se kupi u samo jednoj apoteci

neću draga,fala ti,čuvaj to ko oči u glavi,
naći ću ja ovde,imam veze po apotekama kolko oćeš :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back