Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2lnu6bo.jpg

Ovaj sam kolač pravila neki dan :zaljubljena:

:zbalavi::zbalavi::zbalavi::zbalavi::zbalavi::zbalavi::zbalavi::zbalavi::zbalavi::pljus:

Koja telepatija...............šaljem vama sliku kolača,čiji mi je recept dala moja voljena gazdarica iz studentskih dana,bila mi je kao druga mama........kad zvoni mi fiksi-ona me zove,da vidi kako sam :aha:
Recept:
Biskvit
2 jaja
6 kaš.šećera
6 kaš.mlijeka
6 kaš.ulja
6 kaš.brašna
1/2 praška za pecivo
Sjedinti i ispeći i ostaviti da se ohladi.

Bijeli dio:
3 kesice šlaga umutiti po receptu,dodati tri kisele pavlake i to sjediniti,zatim dodati 200 g mljevenog šećera-štauba,2 vanilije,pola soka od limuna i dva bijela želatina pripremljena po receptu (ja ga dodajem polako dok mutim).Kad se biskvit ohladio po njemu posuti teglu višanja bez košpica naravno i pomalo i sokom zaliti,nakon toga preliti sa bijelim filom, bude ga do vrha tepsije i ostaviti ili preko noći da se stegne ili sat -dva u frizu! Odozgo preliti sa dva crvena preliva za torte pripremljena po receptu!
U slast!

Poslednja izmena:
Bem ti alergiju, mene nocas htela da ugusi, nikad se onako nisam uplasila..
Sad me pece u grlu kao kad izvuku tubus posle operacije, a ono nocas je bilo strasno, HOROR FILM :eek:
Nemam vise presinga, uvek sam ga imala za ne daj boze jer me cesto napadaju alergije, do sada ovakve ne ali
evo i to sam iskusila, uzas..
Likita, salji i meni Duskove gace, mozda prodisem :mrgreen:

Bem ti alergiju, mene nocas htela da ugusi, nikad se onako nisam uplasila..
Sad me pece u grlu kao kad izvuku tubus posle operacije, a ono nocas je bilo strasno, HOROR FILM :eek:
Nemam vise presinga, uvek sam ga imala za ne daj boze jer me cesto napadaju alergije, do sada ovakve ne ali
evo i to sam iskusila, uzas..
Likita, salji i meni Duskove gace, mozda prodisem :mrgreen:
:zcepanje:mene je nekad bas strasno napadala alergija , sad samo me svrbe oci i kasalj i kijavica , ali ja sve tepihe izbacila , oni su me ugusili , ja sam claritin koristila ali i presing je dobar

jutro dobro

ja sam bila vredna od jutros
obavila kupovinu spremila rucak i sad put pod noge
malo u skitnju po ovom lepom prolecnom jutru
a posle na posao
ljubim vas

ps jos uvek nemam net na poslu ccc ovi se bas zainatili

uf alergija grozno a tek krecu raznorazna cvetanja i listanja
aerius presing clarinaze letizen ...
po zelji
a acva maris marisol ili neka druga morska voda obavezno
sto vise puta u toku dana da se speru alergeni sa sluzokoze nosa

Kakav divan dan danas, a ja zatvorena u kancelariji sa brdom papira :dash: :dash: Dođe mi da plačem od muke....
Bikice, udri malo po propolisu, uzimaj 3x po 15-20 kapi, a malo izgrgori da ispereš grlo. Odličan je za te alergije sezonske i probleme sa grlom

- - - - - - - - - -

Dobro jutro svima :bye:
Likita dobro nam dosla :heart:
Nedo ebemu misa celu si zimu izgurala bez gripa i sad ta alergija :evil:
Bikice, Lilice, Petre, Gago i ostali :zag:

Ljubac pahuljice :obozavam:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back