Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dančić svima!
Evo i ja se po kući razletila da malo prebrišem i oko ručka,veš je u mašini, pa ću na učenje :dash:
Ljubim vas sve :cmok2:

- - - - - - - - - -

Nećeš se draga pokajati!
Kad probaš,javi utiske :zper:

Da znaš da se i ja nešto razmišljam da napravim :think: Jedino umesto kompota od višanja da stavim slatko od šumskih jagoda :whistling: Jel se ne oseća posle ta kisela pavlaka?

E da!! Da javim lepe vesti :) Zvala me tetka, radili joj danas kolonoskopiju kao pripremu za operaciju sutra, i rekli da je sve čisto, da čak nema ni ožiljka od prethodne operacije i da nema potrebe da je opet otvaraju. Sutra je otpuštaju kući :zskace: :zskace:

Da znaš da se i ja nešto razmišljam da napravim :think: Jedino umesto kompota od višanja da stavim slatko od šumskih jagoda :whistling: Jel se ne oseća posle ta kisela pavlaka?

Ja iskopirala i odštampala recept i krstila ga KOLAČ MOJE SELE :heart: Bože zdravlja, i ako me noga ne zeza napraviću ga danas

:rumenko: :hvala: :heart:
Ma ukusi se fantastično nadopunjuju,a sve je kiselo..........i pavlaka i sok od limuna i višnje,ali je sve svedeno,da što ga više jedeš više ti se traži :zbalavi: :zper:
Ljubac za moju sele :kiss:

- - - - - - - - - -

E da!! Da javim lepe vesti :) Zvala me tetka, radili joj danas kolonoskopiju kao pripremu za operaciju sutra, i rekli da je sve čisto, da čak nema ni ožiljka od prethodne operacije i da nema potrebe da je opet otvaraju. Sutra je otpuštaju kući :zskace: :zskace:

:vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::orkestar:

Hvala Bogu za lepe vesti :vatromet::vatromet::vatromet:
U to ime otvorih ja sebi jedno ladno pivo, do sad sam napolju sekla neke zbunove, zulj me otkinuo
zanela se pa nisam osecala ispod rukavica,a on se napravio i oljustio, joooooooj..moj prstic...:sad2:
U petak pocinjem pa onda vikend da se odmorim, tako mi palo 5 dana godisnjeg jbg.

- - - - - - - - - -

Gagice vrednice, ajd na jedno pivce, da odmoris dusicu ;)

Hvala Bogu za lepe vesti :vatromet::vatromet::vatromet:
U to ime otvorih ja sebi jedno ladno pivo, do sad sam napolju sekla neke zbunove, zulj me otkinuo
zanela se pa nisam osecala ispod rukavica,a on se napravio i oljustio, joooooooj..moj prstic...:sad2:
U petak pocinjem pa onda vikend da se odmorim, tako mi palo 5 dana godisnjeg jbg.

- - - - - - - - - -

Gagice vrednice, ajd na jedno pivce, da odmoris dusicu ;)

A joj kako bi sjela i popila jednu čašu,mada nisam neki pretjerani ljubitelj,ali zna da sjedne nekad :zper:...............i jednu cigi bi uz to :whistling: sjela ko budali šamar :zcepanje:

Pa da,taman ti dođe tih 2 % na sve to :whistling:
Ako ideš na roditeljski kod one spečene iz VIP kuvara,ti joj reci da je letilo perje na sve strane :batina: i da se ne kači sa tobom :rotf:

:zcepanje:...Specene :ok:
Kod nje, ma imamo roditeljski samo mi cija deca idu na exkurziju sad u Aprilu.
Nece mnogo smarati, nadam se...:cool:

- - - - - - - - - -

a tek kolenca da ti vide :zcepanje:

Sreca te ih retko ko ima prilike da vidi :mrgreen:
Kako tvoja nogica?

:zcepanje:...Specene :ok:
Kod nje, ma imamo roditeljski samo mi cija deca idu na exkurziju sad u Aprilu.
Nece mnogo smarati, nadam se...:cool:

- - - - - - - - - -

Sreca te ih retko ko ima prilike da vidi :mrgreen:
Kako tvoja nogica?

Ми следеће године идемо у обилазак северне Италије. Екскурзија ће бити око 250€,6 дана. Баш сутра добијамо оне листиће.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back