Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja od ranog jutra picim Sabana Saulica uzivo sa jutjuba, z- mu pravi pitu sa visnjama i neki puding,
ja pevam ko sasava, cekam da jos malo otopli pa da sadim one ruze i da prskam one vocke, kupila sam juce neko plavo ulje..
...IDEMOOOOO...JOS OVU NOC ZA NJENE OCI, JOS OVU NOC ZA NJENO LICE..:brus:

Е благо теби. :zaljubljena:

Мени од ране оре дошли гости,комшије,имају дете од 10 година,као моја Марија,а он мали дебели,смара,досадан је,а мени ем мука од лека,ем кашљем...ужас од ране зоре... :besna:

Ma, znam šta je biti borac cijeloga života............kao uostalom i sve naše drugarice sa ove teme :obozavam: .................sve smo mi priča za sebe!
Kolač je :zaljubljena: i slikaću posle presjek,pa ću vam postaviti slikicu da malo :balavi:

Da Vas pozdravim sve.

Gagaus, srećan baki rođendan i sve najlepše.

Biki, kako tvoja kolenca? Jel te manje bole? Evo ti još jedna, od Šabana:
.

Lili, kako si ti, mila?

Petra prvi put vidim. :)

Поздрав,Јецо!!! :bye: Све најбоље теби и баки.

Ја опет добио температуру. :besna:

А сутра ћу само на вежбе,не и у школу,ко шиша контролни из биологије.

Ma, znam šta je biti borac cijeloga života............kao uostalom i sve naše drugarice sa ove teme :obozavam: .................sve smo mi priča za sebe!
Kolač je :zaljubljena: i slikaću posle presjek,pa ću vam postaviti slikicu da malo :balavi:

JoOOooj, da nam praviš zazubice. :rumenka: :D Šalim se ja malo; ja danas za dezert, imam kolače sa integralnim brašnom i kakaom. Mogu da Vam kažem, da duže ostaju sveži, kada se prave sa ovakvim brašnom. Trebalo mi je vreme, da se naviknem, a sada ne bih mogla da zamislim da ih jedem sa belim brašnom. :)

Pozdrav, Petre. Hvala ti; takođe i ja tebi želim sve naj, naj. :cmok2: Joj, imaš penturicu? (Ja tako zvala temperaturu, kao mala. :) ) Samo da ozdraviš, nadomestićeš taj kontrolni. Zdravlje je najpreče i najbitnije. :mazi:

Ej Petre :zag:
kolika ti je temperatura? Što ne probaš onaj starinski recept za skidanje temp.sa čarapama namočenim u rakiju razblaženom sa vodom,a na prsa stavljaj domaću mast ako imate na,ali stavi na lanenu krpu,može i neka pamučna to će ti smiriti kašalj i bol u plućima!

Hrabri narode, ja begam sada. :) Ljubim Vas sve, za prekrasan dan. Budite mi lepi, zdravi i nasmejani.

Cmoooookedla najveća. :kiss:

I za kraj jedna lepa misao, što je izrekao čuveni Brus Li: "Ključ besmrtnosti je živeti život vredan sećanja" .

:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back