Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej Petre :zag:
kolika ti je temperatura? Što ne probaš onaj starinski recept za skidanje temp.sa čarapama namočenim u rakiju razblaženom sa vodom,a na prsa stavljaj domaću mast ako imate na,ali stavi na lanenu krpu,može i neka pamučna to će ti smiriti kašalj i bol u plućima!

Ставио сам алкохол уместо ракије. Ма то она најглупља температура 37,5...

Одох да легнем,можда банем овамо преко телефона.

Љубим вас све.

i od mene dobar dan svima
au Petre bas ti se oduzio taj virus, sad lepo odlezi, uvek krenes u skolu a neodlezis do kraja
Vlado mnogo si sladak videla sam sliku, ti i Petar ste otprilike generacija mog sina
Gagic pozdrav za baku i pozeli joj sve najlepse
Bikice samo ti pevaj i uzivaj, Lili bas nam nedostajes,da li je u pitanju vreme sva sam bila bezveze juce me jako bolela ruka i oziljak od operacije
valjda je zbog vremena, nema mi Likilee uvek me oraspolozi sa njenim komentarima :D
ljubac za sve veliki :zag:

i od mene dobar dan svima
au Petre bas ti se oduzio taj virus, sad lepo odlezi, uvek krenes u skolu a neodlezis do kraja
Vlado mnogo si sladak videla sam sliku, ti i Petar ste otprilike generacija mog sina
Gagic pozdrav za baku i pozeli joj sve najlepse
Bikice samo ti pevaj i uzivaj, Lili bas nam nedostajes,da li je u pitanju vreme sva sam bila bezveze juce me jako bolela ruka i oziljak od operacije
valjda je zbog vremena, nema mi Likilee uvek me oraspolozi sa njenim komentarima :D
ljubac za sve veliki :zag:

Hihi, hvala. :per: :lol:

Posadih ja ruze, crkla sam, a najavilo mi se njih sestoro da dolaze popodne, veselo...
Hvala Jeco na Sapketu :D
Pozzic i tebi Pahuljice i Gagice, ljubim sve, Lili samo
bezis...momci najbolji ste, uvek ste tu :ok:
Odoh dalje da rmbam dok je lepo vreme i dok se ne dovukljaju, pozz..

Posadih ja ruze, crkla sam, a najavilo mi se njih sestoro da dolaze popodne, veselo...
Hvala Jeco na Sapketu :D
Pozzic i tebi Pahuljice i Gagice, ljubim sve, Lili samo
bezis...momci najbolji ste, uvek ste tu :ok:
Odoh dalje da rmbam dok je lepo vreme i dok se ne dovukljaju, pozz..

Lele, njih 6? :eek: Nama je juče bila kuća puna gostiju, danas mir. :aha:

cao drustvance
tek sad sedoh da se odmorim
ceo dan neka guzva i frka u stanu
malo dete doslo sa rekreativne pa dosli i moji roditelji da je docekaju
ja spremala rucak a mama buhtle sa dzemommmmmmm
ubila sam se od jela
dzaba dijeta dve nedelje
od sutra opet katanac na frizider tj na usta

Petre, kako da daunloudujem neku pesmu sa neta na fon?
Obicno mi sve to deca urade ili kolege ja nemam pojma, ubi se od jutros pokusavajuci:rumenko:

Пошто сам до сад у животу скинуо највише 3 песме,не сећам се тачно,али знам да мораш да имаш онај You tube downloader,па онда као скидаш,па пребациш... Чек'да пробам ја,па ти јављам. :heart:

E,овако: http://download.cnet.com/Free-YouTube-Downloader/3000-2071_4-75219434.html одавде скини тај даунлоудер. Прати упутства само некст,некст,некст,... и кад се скине,иде опција за инсталацију,и ту 2-3 пута некст,и онда ти се створи иконица на десктопу,и уђеш и ставиш урл видеа са ју тјуба,урл ти је десни клик на сред оног клипа и то је то...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back