Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet sam okasnila
ovih dana neka jurnjava i kuci a i na poslu pa ne stizem da vam se javim
procitam na brzaka ali to je sve

bila sam danas napokon kod dr
rezultati su
eho x 5 kom ok
lab ok
hormoni rtg ok
ocno samo da se prati do daljnjeg
i posle svega toga
palo je pipkanje

ovaj put mladji a samim tim i lepsi dr

sve je ok
kontrola za 6 meseci

opet sam okasnila

rezultati su
eho x 5 kom ok
lab ok
hormoni rtg ok
i posle svega toga
palo je pipkanje

sve je ok
kontrola za 6 meseci

Bravo Mima , baš večeras mislim o tebi .
U dobrom rezultatu i salsa ima udela ;)

Odoh da spavam, baš si me oraspolozila.:D

opet sam okasnila

rezultati su
eho x 5 kom ok
lab ok
hormoni rtg ok
i posle svega toga
palo je pipkanje

sve je ok
kontrola za 6 meseci

Bravo devojko :klap:
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
A i nek je ispipao mladji i sladji, valja se...da razbije maler :zper:

Dosao sinoc, uslihtao mi se, poljubio me i zagrlio i kaze,,pitao sam razrednu
sto te zvala, rekla mi je zbog tih casova prakse i ja ti opet kazem da se ne nerviras, ja cu to
vec da odradim a i nesto ce mi opravdati klub, ma nema problema nikakvih,,
A ja vise snage nisam imala pa mu samo rekoh da cu videti sa razrednom u sredu sta i kako
jos samo ovaj put i da zaboravi na ekskurziju ako ima jos necega pride.
Ma nemam zivce bre, ovaj moj ode da spava i zabole ga a ja da razglabam do pola noci, evo jos nije dosao iz skole
pa ja sad nisam vise ni za sta a ne za razgovore...
Znam da ce on to sve lepo opeglati do kraja ali mi je muka od odlazenja kod nje i objasnjavanja i obecavanja....

Kad već znaš da će biti sve ok i kad znaš da je dobar dečko i dobar đak, ne znam zašto sebi stvaraš tenziju bezveze? To što je prof umišljena baba, i što voli da ima publiku dok opleta po đacima pred roditeljima, nije tvoj problem. Pusti g.vno neka smrdi, to mu je ionako posao!!
Moje dete je tek 2. razred osnovne škole, i generalno je super đak, i ponašanje mu je sasvim ok, ali se par puta desilo da kad odem po njega, učitelj (a inače par godina stariji od mene) osuje paljbu, Andrija je vrteo olovku na času, Andrija je tražio nešto po rancu na času, i ja par puta slušala i ćutala e onda mi je puko film i prvom prilikom kad je počeo da kuka, ja ga prekinem i pitam jel Vi beše troje dece imate? On onako zbunjeno, pa imam, a recite mi jel ste Vi vašu decu istrenirali da budu kao roboti? On zinuo u mene, i ja mu kažem "znate šta.. Ja odlično znam kakvo je moje dete i šta može, a šta ne može da uradi. Nije treniran da bude robot, i dokle god sluša na času, ne prekida predavanje, ne priča sa drugovima, ne previ lom, uopšte nema potrebe da mi govorite da li je ili nije imao olovku u rukama ili šetao lenjir po stolu. Jer ja to ne smatram prekršajem niti ometanjem nastave. Hvala na razumevanju!" Od tad, nikad mi više reč nije rekao! Pa goni se bre u tri lepe!!! Moje dete ide u školu, a ne u vojni centar za obuku!!

Ma jeste, isfrustrirani i nezadovoljni likovi....
Samo sa roditeljima koji dolaze u skolu i cija su deca dobra umeju tako da
,,razgovaraju,, oni drugi, koje boli uvo i cija deca padaju na popravni, puse na casu, beze iz skole..e sa njima
nema razglabanja, tu cute ko mace male.
Ma pojavicu se, isklimati glavom i cao-zdravo.
Inace deci pricaju na jedan a nama na sasvim drugaciji nacin...

Добро јутро. :)

Ја ужас,температура целе ноћи...мрзело ме да се дигнем да пијем нешто... сад као боље,презнојавам се.. а у петак на контролу...

Мима,дивне вести :cvet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar:

Бики,ти то овако : :koto:

Не серендај,Владо...јао Бики...он као фин,фин...а оно перверзњак...блудник...што би жене рекле:"Ијууу бог'''те"

- - - - - - - - - -

Ozbiljno, reče da spava u školi, pa gde će nego na stolici, a i tamo najviše voli, svakako. :hahaha1:
Toliko sam srećan, još 2 meseca, i odlazim iz ove srednjee. :srecna:

Ма ти си луд. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back