Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako su Tvoji klinci Bikice? :obozavam:

Odlicno, jedan po treninzima i skoli (kad ode u skolu,ako uopste i ode )
Drugi trenutno doterao 3 auta u dvoriste, sad bila neka silna kola vidim iz Kragujevca mislim,
oterase jedan auto, on ceka naplatu od osiguranja za onaj svoj auto,non stop neka trka, da sad mu ode i devojka
nisam ni znala da je tu,utrca ispred mene u kupatilo, sad mi i ona guzvu pravi za kupatilo...tacno cu se roknuti :besna:

Odlicno, jedan po treninzima i skoli (kad ode u skolu,ako uopste i ode )
Drugi trenutno doterao 3 auta u dvoriste, sad bila neka silna kola vidim iz Kragujevca mislim,
oterase jedan auto, on ceka naplatu od osiguranja za onaj svoj auto,non stop neka trka, da sad mu ode i devojka
nisam ni znala da je tu,utrca ispred mene u kupatilo, sad mi i ona guzvu pravi za kupatilo...tacno cu se roknuti :besna:

Biki, ja tek sada primetih, to si Ti na aviću? :D

A šta joj imaš objašnjati uopšte, šta nju briga? Svi su oni umislili da ako su profesori moraju obavezno sve da znaju, i da guraju nos gde im nije mesto, moja mama kada zove da nešto opravda, namerno više ne govori ni gde sam, šta njih to zabole, nazoveš, kažeš opravdaću to to i to, i kraj priče. Ne moraš im ništa objašnjavati, nije njihovo dete, već Tvoje.

Bas tako, ova je umisljena do bola,
ako si gledao prvi kuvar srbije bila je u ziriju, svi je ispljuvali, a sta cu, moram da se pojavim jer nisam bila na roditeljskom
uvek je puna price i nikad se nasmejala nije, strasno.

ako si gledao prvi kuvar srbije bila je u ziriju, svi je ispljuvali, a sta cu, moram da se pojavim jer nisam bila na roditeljskom

Nisam. :lol: Ma kažem Ti, njih samo treba skresati, kada budem imao svoje dete, dolaziću redovno naravno na roditeljske sastanke, ali da nešto više pričam, ne pada mi napamet, kada se treba nešto pomoći, glume neke budale, a kada treba zabadati nos, evo njih u prvim redovima. :kez:

Ja, danas me slikali ludaci na poslu :mrgreen:

:rotf: Idi tako kod razredne. :hahaha:

Tačno sam mogla predpostaviti da nešto predaje tvom sinu,pošto si spominjala da ide u ugostiteljsku!
Ona se ufurala kao da je načelnica ginekologije,a onaj što je bio sa njom u žiriju,kao da je direktor kbc-a........................kao da predaje kvantnu fiziku :dash:

Nisam. :lol: Ma kažem Ti, njih samo treba skresati, kada budem imao svoje dete, dolaziću redovno naravno na roditeljske sastanke, ali da nešto više pričam, ne pada mi napamet, kada se treba nešto pomoći, glume neke budale, a kada treba zabadati nos, evo njih u prvim redovima. :kez:

:rotf: Idi tako kod razredne. :hahaha:
:zcepanje:..e da znas da cu ga poneti :rotf:

Tačno sam mogla predpostaviti da nešto predaje tvom sinu,pošto si spominjala da ide u ugostiteljsku!
Ona se ufurala kao da je načelnica ginekologije,a onaj što je bio sa njom u žiriju,kao da je direktor kbc-a........................kao da predaje kvantnu fiziku :dash:

Kada je to bilo? Gledam ponekada to kada uhvatim, ali su svi strašno počeli izvoditi sa davanjem ocena u poslednje vreme..

:rotf:...strasno, a takva je i sa nama roditeljima, znaci umisljena do bola i samo
kritike i nikad zadovoljna...do duse, jedno vreme ga je hvalila ali nije htela
da mu pomogne da ga prebacim u drugo odelenje jer joj je vadio prosek, oko njega sve same dijabole, samo njih troje vredi necemu ostalo nula.

- - - - - - - - - -

a opasna ti slika
uh ta iz prvog kuvara:sad2:

Ma strasno...:sad2:

Lilice kisss!!!
I moja velika ljubav je muzika,mozda i najveca,ali poslednje 2 godine sam i to smanjila,bas mi hvali...
Uz nju i tugujem,placem,ali sam znala i da se veselim i uzivam...

- - - - - - - - - -

Ja nikome ne mogu vec par dana da dam repku....

Lilice kisss!!!
I moja velika ljubav je muzika,mozda i najveca,ali poslednje 2 godine sam i to smanjila,bas mi hvali...

- - - - - - - - - -

kad prodje neko vreme bice bolje sad je ovako ali tebe ceka novi zivot
srecniji

- - - - - - - - - -

ni ja

pa zavrsice eto jos malo i bice ok

Vala jedva cekam, hoce odmah da pocne da radi, pa sledece godine da upise visu...
Ma samo da zavrsi ovo pa nek radi sta hoce:roll:

- - - - - - - - - -

Lilice kisss!!!

- - - - - - - - - -

Veselices se ti opet, polako i kao sto ti milion puta rekoh ZIVOT JE PRED TOBOM :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back