Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.
 kad meni nedate
 kad meni nedate 
pripreme za redovni servis,18,pipkanja i ostalo,kako si ti?
 a ono između gde ti prođe
 a ono između gde ti prođe 
od bundeve i jabuka , odvojenoKoje pite?
I ja pravila danas jednupraziluk i sir. dobra je...
kilograme u najavi

pripreme za redovni servis,18,pipkanja i ostalo,kako si ti?

Ahqahhahaahah dobri su ;D Dobiste svi po repkukad meni nedate

he,he necu da ti kazemTi ko da živiš od jednog do drugog servisaa ono između gde ti prođe

musko,brate,Tarzanevo nije loše,blesavim se malo
muško pipka? tja,svašta se mora pretrpi
Ja nikoga ne karam, ali i same znate da ste precerale stavljajuci onog nestasnog psa i nudile ga jedna drugoj za klopu.
Ja sam zaista na sve oguglala, ali ne umem da cutim kada vidim takve stvari, pa jos ovde na ovom topiku.
Nekako mi je i sada slika tog psa u glabvi,a znam da se psi jedu, alli ne zelim da to i u glavi realizujem.
 svi nadrndani,sto bi rekla pokojna mileva : "Haos!"
 svi nadrndani,sto bi rekla pokojna mileva : "Haos!"  
Gde je nestao smisao za humor?
Niko ovde nije monstrum ili bolesnik
pa ga tako ozbiljno shvatate....
Ne mogu da verujem da i dalje razglabate o
gluposti...strasno
 nemoj opet da zeludac radi .... jesi danas nesto jela
 nemoj opet da zeludac radi .... jesi danas nesto jelaOtkud pečen pas,ljudi moji????Bila je to slika kučeta koje sedi u tiganju s povrćem i ima peršun zataknut za oba uveta,
nikakvo prženje,pečenje,dinstanje,kuvanje,pohovanje,potpis slike je kineska hrana.Po meni je to samo smešna slika,zna se
šta nije normalno i šta jeste,niko ne zagovara istrebljenje domaćih životinja ako se našali s njima.Šale se prave na mnogo
gore i teže teme i to prolazi.
Dobro veče,gdi ste svi nestali u ovo ladno vreme?
 ... E svaka ti na mestu
... E svaka ti na mestu 
jela je pasuljPardon ... ja ne razglabam o glupostinemoj opet da zeludac radi .... jesi danas nesto jela

musko,brate,Tarzan

Ево, сад видех кад ми је Лики рекла где да гледам.
Постер са Вукајлије и живо куче...по мени, никакав проблем.
Ако неком смета слободно нек пријави, може и вишој инстанци форума.

Ajde ajde, mogo si i gore da prođeš. Mogli su na doživotnu da te pošalju
 ...kraljice
...kraljice 

moze,zemsko,makar i Citaevo idem ja umesto tebe na pipkanje,ako je Tarzan,tebi ćemo nađemo neku žemsku
Ја сам заиста помислила да је печено и на тацни, тако ми је зазвучао Рахелин пост.
И гледам, гледам....и не видим.
Па упало би ми то у очи, засигурно.

evo idem ja umesto tebe na pipkanje,ako je Tarzan,tebi ćemo nađemo neku žemsku
 dobra ti i ta zamena
 dobra ti i ta zamena 
Udahgni duboko... Oš Duška da ti pošaljem da ti govoriš tihoI nama,veruj mi...nismo bre dzelati i psihopate ...

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.