likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
dobro je,taljigam,kako je na jugu?
Tužno ko i uvek
 Sumorno vreme, al stigla jesen...
 Sumorno vreme, al stigla jesen...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro je,taljigam,kako je na jugu?
 Sumorno vreme, al stigla jesen...
 Sumorno vreme, al stigla jesen...Slazem se ,divna je i bas mi krivo sto je prosle subote nisam upoznao,ali deluje na slici bas umiljato
 Razapeta je na sve strane , dobro da  stigne i ovde da se pojavi
  Razapeta je na sve strane , dobro da  stigne i ovde da se pojavi 
Vidis ti taj moj bezobrazluk,strasno!A vidi me kakav sam zakrzljao sa par poruka i 0 reputacija!!!

Vidis ti taj moj bezobrazluk,strasno!A vidi me kakav sam zakrzljao sa par poruka i 0 reputacija!!!

kako kosti malaccccccc strašno,kakav propust

Ajde ajde, mogo si i gore da prođeš. Mogli su na doživotnu da te pošalju

I meni, ali ima jos subota , a da je u BeograduRazapeta je na sve strane , dobro da stigne i ovde da se pojavi

a dobro , nisam u toku izgleda , od kad seka dosla na netu minimalnoПрекините с тим питањима и том темом!
sad cu truffle , jos je bolja , nema brasna ni seceraЈаооо што сте слатки.
Уклопићемо се неки пут, сигурно.
Мора Лили да понови ону торту, много је добра.
to ne bi ni stavili
ijao,oću ovaj,taj mi treba
 )
 )kaslje i radi , utorak tek slobodna pa ce ici po rezultateMa ok. Pogrešno shvaćeno. Bilo pa prošlo. Kako si ti? Kako je Irena? Kašlje li još?

Шта има, боктемазо?sad cu truffle , jos je bolja , nema brasna ni secera

Ti si slatka, a mi samo izražavamo svoje mišljenjeЈаооо што сте слатки.
Уклопићемо се неки пут, сигурно.
Мора Лили да понови ону торту, много је добра.
 Torta definitivno mora da se ponovi!! Lili si čula?
  Torta definitivno mora da se ponovi!! Lili si čula? 

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.

Недо, прочитах ове вицеве данас и сетих се тебе (последњи виц ме није подсетио на тебе али ме је највише насмејао)
Informatičari
-Tata, reci mi, kako sam se rodio?
-Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao za`ebani virus...
Razgovaraju dva programera:
- Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu.
- Uh!
- Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala.
- Uuh!
- Čim smo ušli u stan rekla je: "Skini me!"
- Uuuuh!
- Skin'o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC-a!
- A, imaš PC kod kuće? Koji procesor?
Fejsu naš, koji si na netu, da se svetli ime tvoje da dođe carstvo tvoje, da bude volja tvoja, na Mozili kao i na Guglu, čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikacije naše kao što mi opraštamo prijateljima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od hakera. Enter!
Razgovaraju dva hakera:
– Znaš onaj pogled, ono kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela…
– Ne znam.
– Ni ja.

ćao,ćao šta se radi?
kaslje i radi , utorak tek slobodna pa ce ici po rezultate
ja dobro , seka i ja se setale po sumi
a pite isto dobre

praziluk i sir. dobra je...
 praziluk i sir. dobra je...sad ces da vidisШта има, боктемазо?