Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
....ti si neka cudna sorta
![]()
nisam ja majke mi dobrile,kako sam mogla pre neki dan,a sad opet jok,idu mi na nerve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....ti si neka cudna sorta
![]()

nisam ja majke mi dobrile,kako sam mogla pre neki dan,a sad opet jok,idu mi na nerve![]()

A mrdnite malo odavde,to sam rekla i Liliki pa videste li kako je poskocila sa reputacijama...presla i mene![]()
i nekidan cituckala sta ima o modi,nista drugo nisam ni pogledala
laku noc djevojke fino pajkite
Eeee sanjala sam o jednoj ovakvoj,ali mi se san ne ostvari,ali dobro,niko nema sve...

ajd laku noć,odoh i ja,sutra lud dan na vidiku
ljubac i grlac i sanjajte nekog lepog![]()

Znala sam da ce to odma svi pomisliti,daleko od toga da ne moze biti,ali kontam kako da kasljem i da me zagusuje vazduh kada ide prema plucima psihicki?
To ce mi odma i porodicna Dr. reci kao da gledam,a ja hocu fino da mi prvo odradi bar par nalaza da vidi da nije sta drugo,pa onda dal je na psihickoj bazi...
Neko mi spominje i stitnu,ne znam dal ovi simptomi mogu od nje?
I onako mi je muzev Dr. savjetovao da odradim hormone stitne jer hoce da ode od sikiracije,sve cu to reci porodicnoj,pa cemo vidjeti sta ce reci,narucicu se,ali tek iza 6-og,kad damo 40 dana...
Inace ja kasljem vec mjesecima po malo,skoro svaki dan,a to mi se nikada nije desavalo,pa mi bas cudno
Javi za kaficu pa ako budem u mogucnosti eto me...
pa da u novoj temi krenemo sa lepim vestima.bila na kontroli i za sada je sve u redu.svi rezultati su u redu.kontrola opet za 4 meseca.tacnije 4 februara.povecali su razmak.dosad je bilo na tri meseca.to znaci da cu bar tri meseca biti mirna i necu biti zivka.nesto malo sam procitala.vidim liki opet na izletu.i svi ostali su dobro.nadam se da cemo se sad cesce pisati.

Ja tek sada dodjoh, pa vi niste normalne koliko ste napisale, a moram procitati![]()

pa da u novoj temi krenemo sa lepim vestima.bila na kontroli i za sada je sve u redu.svi rezultati su u redu.kontrola opet za 4 meseca.tacnije 4 februara.povecali su razmak.dosad je bilo na tri meseca.to znaci da cu bar tri meseca biti mirna i necu biti zivka.nesto malo sam procitala.vidim liki opet na izletu.i svi ostali su dobro.nadam se da cemo se sad cesce pisati.

'jutro,oću 4 takve da dođem sebi,umorna sam kao pas,kao da nisam spavala![]()
sad čeka vizitu pa posle i terapiju. Dobro je inače.

Hvala Bogu,bice to dobro,verujem iz sve snage
Odoh na pauzu,cujemo se kasnije,kiss
Dobro jutro svima,
Jelicice divne vesti, dace bog da samo tako lepe stvari citamo
Danas sam planirala posle posla da odem do Lili neznam da li je to pametno zbog terapije i dokoliko prima terapiju
Biki ti to najbolje znas pa javni

Posle 2 mozes do nje,bice tad otprilike gotova i moze napolje u parkic...zovi je oko 1 i pitaj![]()

ja sam do 4 u kancelariji (pod uslovom da me ne zadrze duze),
posle toga sam mislila da odem kod nje, svakako cu je zvati pre toga,
hvala ti![]()