Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno da je lakse da se dobro isplaces,i izvristis i isutiras sve sto stignes,samo da se olaksas koliko-toliko tuge i besa,ne mogu da kazem znam kako ti je,naravno da ne znam,to samo ti znas,ali mogu da ti kazem da moras da nastavis da zivim dalje normalno,sigurno da bi i tvoj muz to voleo.Tako da,glavu gore,drzi se! ;) :zag:

Preko cega saljete slike,da vam posaljem na PP mene i mog dragog,jel preko slikomata?

pa sad na primer na ovoj mojoj poruci klikni odgovor sa citatom i videces tamo na onoj paleti sva ona podesavanja fonta boje itd...i imas na trecem od pozadi sliku drvceta,to ti je opcija :ubaci sliku i onda ako ti je ta slika negde na netu,klukni na nju desni klik i kopiraj url adresu,a ako je sa kompa onda idi na ono izaberi prilog i dodaj! :D

Hvala vam svima,na PP ne uspijevam odgovoriti jer me racunar izludi,zablokira,mota po pola sata,izgubila sam 2kg dok sam vam poslala slike,uf,mozda je i do interneta nemam pojma...
Uglavnom otkad poslah fotke repke skocice ihahaj,da sam znala slala bi prije :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back