Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

pa da u novoj temi krenemo sa lepim vestima.bila na kontroli i za sada je sve u redu.svi rezultati su u redu.kontrola opet za 4 meseca.tacnije 4 februara.povecali su razmak.dosad je bilo na tri meseca.to znaci da cu bar tri meseca biti mirna i necu biti zivka.nesto malo sam procitala.vidim liki opet na izletu.i svi ostali su dobro.nadam se da cemo se sad cesce pisati.

Znala sam da ce to odma svi pomisliti,daleko od toga da ne moze biti,ali kontam kako da kasljem i da me zagusuje vazduh kada ide prema plucima psihicki?:think:
To ce mi odma i porodicna Dr. reci kao da gledam,a ja hocu fino da mi prvo odradi bar par nalaza da vidi da nije sta drugo,pa onda dal je na psihickoj bazi...
Neko mi spominje i stitnu,ne znam dal ovi simptomi mogu od nje?
I onako mi je muzev Dr. savjetovao da odradim hormone stitne jer hoce da ode od sikiracije,sve cu to reci porodicnoj,pa cemo vidjeti sta ce reci,narucicu se,ali tek iza 6-og,kad damo 40 dana...
Inace ja kasljem vec mjesecima po malo,skoro svaki dan,a to mi se nikada nije desavalo,pa mi bas cudno:think:
Javi za kaficu pa ako budem u mogucnosti eto me...

DJ, sada te moze sve zakaciti.... imunitet opao, prozivela si svasta .... meni je stitna uvecana, funkcija nije poremecena, pretpostavljam da se znojim od klimaksa, a koliko se secam moj
dr., posto se uvek beci u stitnu me je pipao da vidi dali sam vlazna po telu .... dal mi se znoje dlanovi... obrve mi ne rastu 25 godina, negde sam procitala da je i to znak da sa stitnom
nesto nije kako treba.... imas tu milion stvari, a ja nemam volje to sve ganjati, ali uskoro opet idem da vadim hormon, prestala sam pre mesec dana piti terapiju, sa mene je lio znoj ,
do sada nije i ja sam to povezala sa tabletama za zlezdu. Mozda je pocela zesce da radi , videcu sledece nedelje.... Sada se ne znojim tako, imam podnosljive valunge... proveri , ako imas
volje. Ja se pre 40 godina nisam sekirala, a ona je bila uvecana.... sa nekim cvoricima .... nekoga i gusi, neko nije mogao da guta. To je izgleda kod svakog drugacije. Neko se goiji, a malo jede ili obratno.... kod meni to nije slucaj. Taman imam kg ., koliko jedem, ali ti ipak idi i kontrolisi je ona je bas zahebana....

pa da u novoj temi krenemo sa lepim vestima.bila na kontroli i za sada je sve u redu.svi rezultati su u redu.kontrola opet za 4 meseca.tacnije 4 februara.povecali su razmak.dosad je bilo na tri meseca.to znaci da cu bar tri meseca biti mirna i necu biti zivka.nesto malo sam procitala.vidim liki opet na izletu.i svi ostali su dobro.nadam se da cemo se sad cesce pisati.

A bas super, sada uzivaj do sledece kontrole. :)

Odlicno :ok:
Hvala Bogu,sad uzivaj....;)

to se traži,jessss.....:ok:

Dobro jutro! Bile ste vredne sinoć, baš lepo.
Lili je doručkovala lepo :zcepanje: sad čeka vizitu pa posle i terapiju. Dobro je inače.
Sad mi stigla poruka. Posle ove terapije će raditi procenu ultra zvukom i ako je nalaz stabilan i dobar nema više hemoterapija. Radiće joj i rektoskopiju zbog tog krvarenja koje je imala pre neki dan.
Divne vesti!!! Naravno odma ona vrti u glavi kako kad god se radovala uvek bi je nalaz shebao posle, tu sam joj zapušila usta. Sve u svemu. super!!!! Izdržaće terapiju samo tako, naročito što je u izgledu da je zadnja.
:vatromet: :vatromet: :vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back