Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni to liči na alergiju,uvrsti i to u pretrage sem štitne,hoće i ona da radi na nervnoj bazi,
što se plakanja tiče,plači kad god osetiš potrebu i želju,ne obaziri se na okolinu,izbaci
sve to iz sebe,ne gutaj suze,to samo donosi veći stres
Znam Nedo,i placem kada mogu,ali vec sam vam pisala,imam blokadu,ovo veceras je bilo tako iznenada i bas gusto,jer ja cu izgleda tek za jos neko vrijeme postajati vise svjesna da ga nema i da sam sama...
Uvrsticu alergiju,jos samo da je i Dr. uvrsti:think:

Da nisam vidjela da mi isto ima i djever i pola komsiluka pripisala bi i alergiji ujede koje imam,tj. sitno crvenilo po tijelu,nesto nas izgleda izgrickalo,samo se cesemo,svrab zestoki

Znam Nedo,i placem kada mogu,ali vec sam vam pisala,imam blokadu,ovo veceras je bilo tako iznenada i bas gusto,jer ja cu izgleda tek za jos neko vrijeme postajati vise svjesna da ga nema i da sam sama...
Uvrsticu alergiju,jos samo da je i Dr. uvrsti:think:

Da nisam vidjela da mi isto ima i djever i pola komsiluka pripisala bi i alergiji ujede koje imam,tj. sitno crvenilo po tijelu,nesto nas izgleda izgrickalo,samo se cesemo,svrab zestoki

da li i drugi imaju problem s disanjem?ili samo ti?u ovo doba pauci rade samo tako,a i komarci :think:

Niko drugi se jos nije zalio,samo ja
A za komarce ne znam dal ih imam,moguce mada nisam primjetila,ali zato pauke,rokljace i ostale buba svabe uzgajamo godinama:zcepanje: puna kuca,do sad nije bilo ovih ujeda a sad...sva...

zato ja sve tipujem na alergiju,
i insistiraj,na totalnom pregledu,ne može da se kašlje bez veze,sem ako nisi pušač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back