Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao Bikice kakva ljepota!:aha:

A ja kad sam prije ove bolestine govorila muzicu ajmo u Grcku nije htio ni da cuje...i stvarno nisam znala da imaju ovako divne plaze,ako da Bog zdravlja i budem imala sa kim i sa cim moracu da vidim uzivo ove ljepote...
I Lefkada mi se svidja,uf
A sto kaze Gaga i meni sve curi vodica,sad bi sve ono da probam,mljac
Jeste lepo,nema sta...
Sta da ti kazem,upisi se u listu
putnika za sledecu godinu,ima nas vec 3 ili 4 :)

Slike su fantastične, Tasos je prelep i definitivno ga treba videti i doživeti! Al mi samo jedna stvar nije baš jasna :rumenko: Gde je to dupište ogromno i debelo kojim si nas plašila :think: Jesi visoka, da ne grešim dušu, tačno metar i želja da porasteš :zcepanje: ali od debelog ja nisam videla ni D!! Pa ajd nek me neko demantuje ako grešim :ljutko:

Opticka varka ljubavi,znam da se namestim kako treba :zcepanje:
Nije to nista kakvih jos slika ima,mislim na Tasos,zaista je prelepo ali i
preskupo,skuplje nego bilo gde u Grckoj,ne znam zasto ali ja se jedva provukoh sa lovom do poslednjeg dana:mrgreen:

Opticka varka ljubavi,znam da se namestim kako treba :zcepanje:
Nije to nista kakvih jos slika ima,mislim na Tasos,zaista je prelepo ali i
preskupo,skuplje nego bilo gde u Grckoj,ne znam zasto ali ja se jedva provukoh sa lovom do poslednjeg dana:mrgreen:
Tasos kao i sva ostrva u Grčkoj su dosta skupi, baš zato što su ostrva i većinu artikala uvoze sa kopna. Tako mi bar bivša šefica objasnila pre par godina

Poslednja izmena:
Tasos kao i sva ostrva u Grčkoj su dosta skupi, baš zato što su ostrva i većinu artikala uvoze sa kopna.

Ma bezi,ko da uvoze iz Tunguzije brate...
mala kutija fete od mislim pola kile 19 evra :eek:
Da ne nabrajam pice koje nema ispod 2 i po evra,
med onaj borov,najmanja teglica od 200 grama 5 i po evra...
jos mi zvoni u usima od cena,al da je lepo-lepo je:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back