likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Bravo,svaka cast,neka se trudi da ostane tamo,oni su bas extra popularni i verujem
da ce imati odlicnu platu![]()
Ako je i malo na majku povukla, ne bi se iznenadila da postane partner u firmi u skorije vreme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo,svaka cast,neka se trudi da ostane tamo,oni su bas extra popularni i verujem
da ce imati odlicnu platu![]()
Ma bezi,ko da uvoze iz Tunguzije brate...
mala kutija fete od mislim pola kile 19 evra
Da ne nabrajam pice koje nema ispod 2 i po evra,
med onaj borov,najmanja teglica od 200 grama 5 i po evra...
jos mi zvoni u usima od cena,al da je lepo-lepo je![]()
nije ni pitala kolika je plataAko je i malo na majku povukla, ne bi se iznenadila da postane partner u firmi u skorije vreme![]()
Ako je i malo na majku povukla, ne bi se iznenadila da postane partner u firmi u skorije vreme![]()
Moram da joj pitam mamu vazi li jos ona ponuda za snajku i otvaranje restorana![]()
nije ni pitala kolika je plata
evo me , lepa vest , irena od danas radi u aureliju![]()
Šlihtaro jedna!! Ako to uspe ja se prijavljujem za gosta restorana! Ne morate ništa da mi plaćate ja ću to od srca da radim
![]()
Kako tvom oku nista ne promakne....
Neki Papanikolau nas slikao![]()
oni su prvi poceli sa tortama ima 10-15 godina imaju sajt idi gledajOvo bas dobra vest .... i odmah je ostavili da radi ....
Slike necu komentarisati .... jedva je cekala da dodje kuci i da , od poslednjeg slikanja jos je naprednija
Ja prezivela u onoj vukoebini ..... a kada smo krenuli kuci , meni se nije islo ....
Jel ta ili taj aurelij nesto specijalno u Bgd.?
Hvala Likilee na iskrenosti,sto se slika tice...Ovo bas dobra vest .... i odmah je ostavili da radi ....
Slike necu komentarisati .... jedva je cekala da dodje kuci i da , od poslednjeg slikanja jos je naprednija
Ja prezivela u onoj vukoebini ..... a kada smo krenuli kuci , meni se nije islo ....
Kolko ja iz Niša znam, taj Aurelio je više nego specijalan u Bgd-u. Vrlo popularan i na jakom glasu. Imaju dobru klijentelu.Ovo bas dobra vest .... i odmah je ostavili da radi ....
evo me , lepa vest , irena od danas radi u aureliju![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja samo konstatujem činjenicu da niko nije ispunio obećanje ovde dato pred polazak,
kad sam rekla prirodne lepote nisam mislila na 4 elementa + kamenje,tek da se zna
daklem....![]()
ja samo konstatujem činjenicu da niko nije ispunio obećanje ovde dato pred polazak,
kad sam rekla prirodne lepote nisam mislila na 4 elementa + kamenje,tek da se zna
daklem....![]()
A ti si dusevna jedna zena,naravno da ces biti gost od srca....
Nego mogla bi Lili da nam napravi lokumadese,ispraksovala se![]()
radila sa muzem od direktorke ,Hvala Likilee na iskrenosti,sto se slika tice...
Da,Aurelio je najjaci u BG,svaka cast na uspehu malenoj,skidam kapu![]()
necuJašta!! Nego šta nego lokumadesi!! Duplu meru nek zamesi!
a sta da slika?muskarcešta bi?![]()
ja samo konstatujem činjenicu da niko nije ispunio obećanje ovde dato pred polazak,
daklem....![]()
radila sa muzem od direktorke ,
pojasniIzvini nedo molim te
Ja mislila samo da treba da gledam i pamtim da prenesem verodostojno
![]()
a sta da slika?muskarce![]()