lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
hahaha , 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da , ona je sada zavrsiola skolu i eto danas isla na razgovor i ostavili je odmah da radi , a i ti pravis torte gledala sam kako su lepeLilihip, jel to tvoja ćerka počela da radi u Aureliju? Jel ona poslastičar?
nista bec dok ne budem bila ljudsko bice
nista bec dok ne budem bila ljudsko bice![]()
vis kako znas , debelglavacA sad si šta? Koja vrsta? Vanzemaljac?![]()
da , ona je sada zavrsiola skolu i eto danas isla na razgovor i ostavili je odmah da radi , a i ti pravis torte gledala sam kako su lepe
da , ona je sada zavrsiola skolu i eto danas isla na razgovor i ostavili je odmah da radi , a i ti pravis torte gledala sam kako su lepe
Super! Baš joj zavidim.
Pravim. Hvala na komplimentu. Trudim se. Ali to je moj hobi u kome uživam.![]()
Jeste lepo,nema sta...Jao Bikice kakva ljepota!
A ja kad sam prije ove bolestine govorila muzicu ajmo u Grcku nije htio ni da cuje...i stvarno nisam znala da imaju ovako divne plaze,ako da Bog zdravlja i budem imala sa kim i sa cim moracu da vidim uzivo ove ljepote...
I Lefkada mi se svidja,uf
A sto kaze Gaga i meni sve curi vodica,sad bi sve ono da probam,mljac
Super! Baš joj zavidim.
Pravim. Hvala na komplimentu. Trudim se. Ali to je moj hobi u kome uživam.![]()
Slike su fantastične, Tasos je prelep i definitivno ga treba videti i doživeti! Al mi samo jedna stvar nije baš jasnaGde je to dupište ogromno i debelo kojim si nas plašila
Jesi visoka, da ne grešim dušu, tačno metar i želja da porasteš
ali od debelog ja nisam videla ni D!! Pa ajd nek me neko demantuje ako grešim
![]()
veče,najzad dete poče da radi,čestitam mama
slike morske su mrak,mrakova,lepo si pocrnela,nego...ko vas dve slikao s ove strane,hmm?
veliki pozdrav devojkama i kiss![]()
ma ti si nama lepotica ,Opticka varka ljubavi,znam da se namestim kako treba
Nije to nista kakvih jos slika ima,mislim na Tasos,zaista je prelepo ali i
preskupo,skuplje nego bilo gde u Grckoj,ne znam zasto ali ja se jedva provukoh sa lovom do poslednjeg dana![]()
evo me , lepa vest , irena od danas radi u aureliju![]()
haha znas ti posao mala
veče,najzad dete poče da radi,čestitam mama
slike morske su mrak,mrakova,lepo si pocrnela,nego...ko vas dve slikao s ove strane,hmm?
veliki pozdrav devojkama i kiss![]()
Tasos kao i sva ostrva u Grčkoj su dosta skupi, baš zato što su ostrva i većinu artikala uvoze sa kopna. Tako mi bar bivša šefica objasnila pre par godinaOpticka varka ljubavi,znam da se namestim kako treba
Nije to nista kakvih jos slika ima,mislim na Tasos,zaista je prelepo ali i
preskupo,skuplje nego bilo gde u Grckoj,ne znam zasto ali ja se jedva provukoh sa lovom do poslednjeg dana![]()
Kako tvom oku nista ne promakne....
Neki Papanikolau nas slikao![]()
Tasos kao i sva ostrva u Grčkoj su dosta skupi, baš zato što su ostrva i većinu artikala uvoze sa kopna.