Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2yo3j36.jpg

Bavarski alpi

Malo me ova kiša vani inspirisala za fotkicu...........zar nije lijep prizor!Romantično :aha:

božanstveno... Podseća me na moju Vlasinu, isto takav prizor, šume, jezero....

Sve je to sveže i prebrzo se desilo,dozvoli sebi da otpatiš,to je dobro na neki način,ma koliko možda zvučalo surovo.Sve što osećaš sada,će jednog dana,vrlo lagano da se smiri i postane nešto sasvim drugo.Postaće sećanje u kome ćeš uvek naći utehu.Roditelji nam uvek nedostaju.Pusti svoj bol da se gura i žulja i grebe dok ne nađe mesto na kom će se smiriti.Verovatno će nekome ovo zvučati kao čista patetika,ali to je tako.
Piši ovde kad osetiš potrebu da izbaciš nešto iz sebe ili na nekom drugom mestu,nije važno gde,važno je da ćeš uvek naći razumevanje.
Ovo je ozbiljna tema,bolest o kojoj mnogi ne žele ni da čuju,ali mene je privukla energija koja izbija iz svih dragih prijateljica koje ovde pišu.Čak i kad se blesavimo,lupetamo,kad smo sve totalno neozbiljne,znamo da
ćemo dobiti toplu reč i rame za plakanje.
Potpuno se slazem sa vama,ali preko dana moram da se suzdrzavam od suza i loseg raspolozenja zbog male,ne zelim da me gleda takvu,ali me uvece sve stigne. U pocetku je bilo bas grozno,cim je stavim u krevetac,suze same pocnu da liju i liju i tako sve dok ne popijem neki lek za spavanje i ne zaspim. Ranije sam jedva cekala uvece da je stavim na spavanje,i onda imam malo vremena za sebe,da odgedam nesto na miru,popricam sa muzem na miru...,a sada vise nije tako,sada mi je to najgori deo dana,samo cekam da mi se dobro prispava,da bih mogla odmah zaspati i eto.
Jedva cekam kada cu moci da je se secam sa osmehom na licu,da se prisecam veselih trenutaka,a da ne osecam ovoliki bol,a znam da ce to doci,i da moram da budem strpljiva...

Draga Ivana, smrt tvoje mame nam je svima ovde jako tesko pala. Naviknes se na neke ljude, prihvatis ih kao svoje najblize prijatelje, srodis se sa njima, i kad dodje kraj,, mnogo boli.. Mama ti je bila divna zena, vedra, vesela puna optimizma. Trudi se da je takvu pamtis uvek. Jos uvek je sve sveze i boli mnogo, znam, ali kad malo vremena prodje, kad se naucis da nije tu, postace ti malo lakse. Svracaj ovde na forum kad god mozes. Meni je recimo to mnogo pomoglo da lakse podnesem sve. Nasmejes se malo, popravi ti se raspolozenje i onda lakse guras dalje.. A sad je vec uslo u krv, i kao i mnogi ovde, navukla sam se :mrgreen:
Imaš predivno dete, malog andjela sa divnim imenom i posveti se njoj. Ona je svakako tvoj najveci motiv i razlog da nastavis da ides dalje. A i znam da bi i tvoja mama tako htela. Ona vas je mnogo volela i nije htela da patite i tugujete za njom. A ti moras da ispostujes njenu zelju. Samo hrabro napred!!
Jeste,mama nas je volela mnogo,i stedela i previse,mozda je ipak trebala da bude malo otvorenija,da nam bar za taj bol kaze,ali dobro,sa njene tacke gledista,potpuno je razumem. Ipak mi je zao,da nam je rekla,ja sigurno ne bih cekala 20 dana i pustila je da trpi bolove,ranije bismo nabavili lek,i mozda bi jos bila medju nama...
Hvala za moju devojcicu,i jeste predivna i definitivno moj najveci motiv da nastavim dalje,jer da nemam nju,sigurno bi bilo jos gore(a gde ces gore od ovoga)...
Redovno vas citam,i naravno da cu nastaviti,sad sam se malo ispraznila,pa se nadam da cu se sledeci put javiti sa malo vedrijim postom :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back