lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
dobro sam , celi dan cistim , posle cu na komsijin parastos , mozda bude nesto lepo gde si ti celi dan , a pita od maka ispala super , deca se razvalila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro sam , celi dan cistim , posle cu na komsijin parastos , mozda bude nesto lepo gde si ti celi dan , a pita od maka ispala super , deca se razvalila
ajojona jadna uci neku pesmicu
ja nisam mogla ni da izgovorim vecinu reci iz prve
a kamoli da je naucim napamet

ti bar mozesma i to što kažeš,ko ga šiša![]()

Odo da se nadrogiram sa tabletama protiv bolova i da gledam američku pitu ili tako nešto![]()
idem da pakujem pecene paprike ,
I ja pravila radnu akciju kod menedobro sam , celi dan cistim , posle cu na komsijin parastos , mozda bude nesto lepo gde si ti celi dan , a pita od maka ispala super , deca se razvalila
Sad moji muški izašli da prošetaju, a ja ostah sa mojim naduvenim i bolnim stomakom

šta boli???
A malo sam i preterala danas, vukla sam bračni krevet po sobi, pa se iskilavila i ako mi je sad..
Stomak... Od onog što ide posle PMS-aA malo sam i preterala danas, vukla sam bračni krevet po sobi, pa se iskilavila i ako mi je sad..

Stomak... Od onog što ide posle PMS-aA malo sam i preterala danas, vukla sam bračni krevet po sobi, pa se iskilavila i ako mi je sad..
sta si , posle onog , vukla bracni krevet po sobi ? Zasto? Jel se mnogo pomerio ? 
hahaha al si joj rekla , hahasta si , posle onog , vukla bracni krevet po sobi ? Zasto? Jel se mnogo pomerio ?
![]()
sta si , posle onog , vukla bracni krevet po sobi ? Zasto? Jel se mnogo pomerio ?
![]()

mos misliti pesmica za decu od 10 godina
strasno
hahaha al si joj rekla , haha

a bice se muzicu vec otegla jajcaJesi i ti to pomislila hehe ....pa to mora da je bio okrsajal mi nije jasno sto je sama vukla....

a bice se muzicu vec otegla jajca![]()
e nisi normalna, ima da nas utepa 

a nije vise problem sa hranom , ma 40 dana komsiji , zvala me zena , moram radi redaja danas kuvala kelj, dinstala meso, jela, a sada cu ranisan da pijem... ovo sve strna tela u stomaku ....
a sta si pominjala parastos........ ides opet nesto jesti![]()

dajel to komšija čiji su krastavci![]()