danas mi bolje , moram primetiti , od sutra cu kad sam gladna jabuke jesti , rece cerka da ako ovako nastavim imacu 300kg![]()
Jedi saa kada mozes, ebes kile.... a od jabuka si jos gladnija , izribaju , al su zdrave
Jel spavas il si tu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas mi bolje , moram primetiti , od sutra cu kad sam gladna jabuke jesti , rece cerka da ako ovako nastavim imacu 300kg![]()
odoh sad na spavanje , laku ti nocJedi saa kada mozes, ebes kile.... a od jabuka si jos gladnija , izribaju , al su zdrave
Jel spavas il si tu?

mak pita jos nije pojedena , u kuci haos , ali danas ce sve da se dovede u red jer mozak se vratio u ovo telo

ilegala,k'o Prle i Tihi
otrovi,male flaše,ma sve znaš![]()

nisam ni doruckovala

evo obarila jaja , kuva se noni caj , kuva se sladak kupus sa piletinom , ima se jabuka , sve pod kontrolomne preteruj sad,moraš jesti,bar nešto malo![]()

evo obarila jaja , kuva se noni caj , kuva se sladak kupus sa piletinom , ima se jabuka , sve pod kontrolom![]()

hocemsvaka čast,najbolja si od sve dece
e,da mi kažeš kakav mu je ukus,čaju,važi?
takva cu ja biti babaali čak noris na zidu iza,joooj![]()

cuti , bolje sambas sam i sebe zabrinula
![]()

pitala , da mi ne bi bilo muka i prosli put na hemo sam imala alergiju , a on je protiv alergije , 4 doze dobijem , to je bas punoznam,ali nemaš potrebe,pa rekla sam ti bar deset puta,deksazon + hemija,
i opet ću,razgovaraj sa nekim oko toga steroida,pitaj,neće te tući niko
ju,što joj ružna slika,nije ona ovako debela
ma nije , i da jeste ja je puno volimznam,ali nemaš potrebe,pa rekla sam ti bar deset puta,deksazon + hemija,
i opet ću,razgovaraj sa nekim oko toga steroida,pitaj,neće te tući niko
ju,što joj ružna slika,nije ona ovako debela
pitala , da mi ne bi bilo muka i prosli put na hemo sam imala alergiju , a on je protiv alergije , 4 doze dobijem , to je bas puno
ma nije , i da jeste ja je puno volim