lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
a daleko sam , jedino moze da mi popije kondozovano mlekolili gotova si,al stvarno![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a daleko sam , jedino moze da mi popije kondozovano mlekolili gotova si,al stvarno![]()
![]()
kelj je tezak , samo popija danas kuvala kelj, dinstala meso, jela, a sada cu ranisan da pijem... ovo sve strna tela u stomaku ....
a sta si pominjala parastos........ ides opet nesto jesti![]()
kelj je tezak , samo popi![]()
a daleko sam , jedino moze da mi popije kondozovano mleko![]()
meni izgleda sve tesko ... pijem stalno ranisan.hebes jelo.....
ma da ga ne prospe biće dobro,a i kako sam ja skontala ona dolazi tebi uskoro,tako da lili držse![]()
jel ti ne vari dobro želudac Liki?
Pa nisam bas redovna kod jela i kada nesto konkretno pojedem, lose se osecam.
Kao Likita, naduvana , ali ne boli![]()
Nemam naviku jesti kada ustanem, pregladnim i jedem reda radi ....
psssstOvde Likita manji problem, muzic ce da poludi![]()
da pocetkom oktobra , ima da bude pijanka , pa ko zeli nek izvolima da ga ne prospe biće dobro,a i kako sam ja skontala ona dolazi tebi uskoro,tako da lili držse![]()
loša navika...........ako imaš domaćeg sirćeta popij,on baš dobro prevari!
psssst![]()
sta si , posle onog , vukla bracni krevet po sobi ? Zasto? Jel se mnogo pomerio ?
![]()
šta je babi milo, to joj se i snilo
Vredna domaćica pa htela da obriše pod ispod kreveta jer je zatvoren odozdo i ima fioke. E a da bi to izvela moram da ga s vremena na vreme vozim po sobikako bi celu površinu poda pod njim obrisala. A muž je stigo taman za finale. Ali ne sexa, nego lude vožnje
![]()
a bice se muzicu vec otegla jajca![]()
a daleko sam , jedino moze da mi popije kondozovano mleko![]()
De si!!!!!!!...vrednice nasa malena...
Mene moj zvao pre neki dan i pita kako
se pravi ajvar...ja u cudu
Juce zove i kaze napravio ga...al cu mooorati da se ,,naradim,,kad dodjem kuci...leleeeee
pomeracu i ja krevet sa mesta![]()
De si!!!!!!!
Nego šta! Moraš da ga nagradiš što je bio tako vredan i dobar. Al izgleda da ćeš kad završiš morati na bolovanjeda se sastaviš
![]()
Kako se provodiš, osim što stalno kukaš da oćeš kući...vrednice nasa malena...
Mene moj zvao pre neki dan i pita kako
se pravi ajvar...ja u cudu
Juce zove i kaze napravio ga...al cu mooorati da se ,,naradim,,kad dodjem kuci...leleeeee
pomeracu i ja krevet sa mesta![]()
U pravu si...bicu razvaljotka pa ko da radi odmah...bolovanje mi se tako lepo smesiiiii....
Sta mi radis?
Ja se danas tako nakupala za sve pare,sad malo svrckam pa na lalanje,ovde spavam ko sasava,a i sat vremena sam ispred vas
Sad imam jos desetak min na netu pa ne postizem sve da vidim i napisem,ljubim te
Hocu,cula sam da je tu smrz zivi,donecu vam sunce u sredu,ljubim vas sve,pozz..