likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
i ja pravim spisak sta da ponesem u bolnicu , prosli pu solju zaboravila pa mi bikica donela ,![]()
Ti bre ko da ideš na letovanje pa tolki spisak spremaš. Dobru volju i par gaća i dosta je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja pravim spisak sta da ponesem u bolnicu , prosli pu solju zaboravila pa mi bikica donela ,![]()

Ti bre ko da ideš na letovanje pa tolki spisak spremaš. Dobru volju i par gaća i dosta je![]()
Ko bre gace nosi u avgustu? I sta ce joj uopste u bolnici gace?
Neka ponese nesto da cita, ako bude mogla i naravno cigarete, upaljac, neskafu da onu bolnicku malo pojaca.
Nesto deseto sada, al da mi se ne smejete ili da me proglasite ludom.
Lilihip rece da ima neke nedifinisane bolove u stomaku. Da li je iko probao da drmne pivo i da mu od toga bude bolje?

Praksa te demantuje.To već svi znaju i bez ovog članka..
Jes' ovo ti spremala?Sac od subote![]()
![]()
Jes' ovo ti spremala?![]()

kao da ne znam ali moram da bi mi se produzavalo bolovanje inace je b hemo sranje
vauuuuuuuuuuu![]()
Pozvani ste kad god zelite da dodjete,Lili me isprozivala sto je nisam zvala a
nisam ni ja znala da ga spremaju kod mene kuci,bila sam u Zemunu ceo dan...
Zato sledeci put najvicu kad se sprema pa izvolte na junetinu sa povrcem naravno,sve zdravstveno![]()
jao eto sreceBiće prilike za probu![]()
e jesi luda ,

Nema sa vama šale.Ja sam samo salatu pravila,momci su spremali,muz,i njegov zet a moj skolski drug,mi smo se kasnije prisljamcile
Evo ovako se to radi....![]()
Bolje ti produži život, pusti bolovanje.kao da ne znam ali moram da bi mi se produzavalo bolovanje inace je b hemo sranje

od bolovanja se ziviBolje ti produži život, pusti bolovanje.![]()
Xexexe...od bolovanja se zivi
mozda ti da me usvojis i hranis , dobra sam ja , malaXexexe...
Ne vadi se na te slike iz detinjstva.mozda ti da me usvojis i hranis , dobra sam ja , mala
![]()

Xexexe... nema trulo, no' sve cakum pakum.meni dosta saka voca koje zrno zitarica , povrce moze i trulo![]()