lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
e toNeće naravno.. To mu dođe nešto ko biljka mesožderkaEm je biljka, em jede meso
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e toNeće naravno.. To mu dođe nešto ko biljka mesožderkaEm je biljka, em jede meso
![]()

da da svidja mi se to istaknuti domacin onko mafije , kako to gordo i uceno zvuci![]()
kaži a? Baš ti čuči 
bas , porasla sam jos 10cm barkaži a? Baš ti čuči
![]()

ma to ona tako kaze ali vidis kad navali od jutra da kuca nesto se sprema![]()

prelepo za dame kao sto smo mi , sto rece ona iz 24sata svadbe napravio je damu od mene sa 95kila hahajao što je lepoooo![]()

prelepo za dame kao sto smo mi , sto rece ona iz 24sata svadbe napravio je damu od mene sa 95kila haha![]()

ovo ti je samo ISTAKNUTI dodatak 
da da hehe
Ti si dama i bez toga bilaovo ti je samo ISTAKNUTI dodatak
![]()

uh da zamisli ,joj lepoteeee... Ala prija sad na ovu vrelinu..
nije bilo punoJel si pojela sav sladoled?

hahaha2 šerpe od po 5kg![]()

evo grilijum plavi patlidjan i integralni pirinac se kuva , onda jos belo meso i gotov rucak![]()

verovatno haha satanoubaci u to peršun,bosiljak i žalfiju,sve sitno seckano,poprskaj limunom i milina
dobro jutro lepe moje,sva sam smuljana ko da me neko tukao,pffff
barnula sam dva kokošija deteta,oću li u pakao ići?![]()
znas li ti posta je limunubaci u to peršun,bosiljak i žalfiju,sve sitno seckano,poprskaj limunom i milina
dobro jutro lepe moje,sva sam smuljana ko da me neko tukao,pffff
barnula sam dva kokošija deteta,oću li u pakao ići?![]()

Oooo jedva vas iscito.....
Pozdrav svima!
Citam ovo za podzemne vode i bas sam![]()
Ja sam jos prosle godine kad se sve ovo izdesavalo sa mojim muzem naletila na to i zapitala se da nema pod nasom kucom...
Znate li ko su ti ljudi koji to otkrivaju i kako ih naci?Jer mi zivimo u malom mjestu i jos nisam cula za nekoga ko to zna,moda i ima ko ce ga znati...
Nedo vi ste bas izgleda mnogo prosli na zalost sa karcinomima i svaka vam cast,trebalo je sve to izdrzati i ostati pri sebi

znas li ti posta je limun![]()

verovatno haha satano

ti dosadna , jaohmmm,ne bi me dugo zadržao,nemaš pojma koliko sam dosadna,
kiknuo bi me nazad ko brzi voz![]()