BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
laku noc i nemoj puno da places uz ljubice , nije to zaistinski
...reci joj,to su samo glumci..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laku noc i nemoj puno da places uz ljubice , nije to zaistinski
![]()
a nisu ni domacini , ovde je akcija , smeh i suze , dobri jaki doktorki
a nisu ni domacini , ovde je akcija , smeh i suze , dobri jaki doktorki
![]()

taj do,macin ne voli ovakve punacke ko ja , to ga podseca na slaninu i cvarke a on meso ne jedeKakvi domacini,pa ne moze to svako..
Nego i onaj tvoj drugar sto muze Kokosa i pravi mleko
videh da je i on domacin,pa ti domacice sa domacinom bas lepo saradjujes....
Da nije domacin sigurno ne bi![]()

taj do,macin ne voli ovakve punacke ko ja , to ga podseca na slaninu i cvarke a on meso ne jede![]()

Jes vala,a ne svidja mu se sto mi tvrde dude
Ja u cudu,pa kakve treba da budu,a?
dobra masaza cuda cini 
A izgleda da voli mekane grudi,ne znam zasto..![]()

Она уско сарађује и са кућом у којој ја радим пошто немамо хематопатолога.
Нас четворо смо на специјализацији па ће се ваљда неко и за хематопатологију ишколовати.

dobro je , jjos ne dodjoh kod tebe iako bi te rado pozdravila ali neka ima vremena jos![]()

ja sad ustala , bas se puno juce umorila , kako si ti ,Dobro jutro! Nigde žive duše.. Svi spavaju..
Blago vama..

ne znam , ovde ima ko dodje telefonom , pa ti proveri po kuciOooo jedva vas iscito.....
Pozdrav svima!
Citam ovo za podzemne vode i bas sam![]()
Ja sam jos prosle godine kad se sve ovo izdesavalo sa mojim muzem naletila na to i zapitala se da nema pod nasom kucom...
Znate li ko su ti ljudi koji to otkrivaju i kako ih naci?Jer mi zivimo u malom mjestu i jos nisam cula za nekoga ko to zna,moda i ima ko ce ga znati...
Nedo vi ste bas izgleda mnogo prosli na zalost sa karcinomima i svaka vam cast,trebalo je sve to izdrzati i ostati pri sebi
kako si ti , kakvo je stanje?Oooo jedva vas iscito.....
Pozdrav svima!
Citam ovo za podzemne vode i bas sam![]()
Ja sam jos prosle godine kad se sve ovo izdesavalo sa mojim muzem naletila na to i zapitala se da nema pod nasom kucom...
Znate li ko su ti ljudi koji to otkrivaju i kako ih naci?Jer mi zivimo u malom mjestu i jos nisam cula za nekoga ko to zna,moda i ima ko ce ga znati...
Nedo vi ste bas izgleda mnogo prosli na zalost sa karcinomima i svaka vam cast,trebalo je sve to izdrzati i ostati pri sebi
domacin radi , da bi mogao posle da jede supicu likita kako ne znasRadimo bre!!
Aj kuckam kasnije,ljubim tebe ja,Likita duso![]()

hehe , zamisli koliko ima posla oko mene te dok me stavi na sto , pa dok me isecka , pa usije , , moje telo unutra ko postojnska jama mozes da istrazujes u sirinu dubinu hahaA neće to june da te mune![]()

ja sad ustala , bas se puno juce umorila , kako si ti ,
uh al sam ljuta onaj sog me iznervirao , sad bi mu one male kosti lomila![]()
Pa zna li taj šta je napravio 
hehe , zamisli koliko ima posla oko mene te dok me stavi na sto , pa dok me isecka , pa usije , , moje telo unutra ko postojnska jama mozes da istrazujes u sirinu dubinu haha![]()
Kao ISTAKNUTOG DOMAĆINA onko mafije 

da da svidja mi se to istaknuti domacin onko mafije , kako to gordo i uceno zvuciE blesava si sve![]()
Ma tebe će da konzerviraju pa da te čuvajuKao ISTAKNUTOG DOMAĆINA onko mafije
![]()
domacin radi , da bi mogao posle da jede supicu likita kako ne znas![]()

ma to ona tako kaze ali vidis kad navali od jutra da kuca nesto se spremaja mislila da je to već zastarelo![]()

alternativa medica , gotov je srce cu mu iscupati i pojesti , i nece to biti meso ,![]()
Em je biljka, em jede meso