Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato se ja kunem u D.Mandarića,dve operacije,prva 6 sati,druga 8,u avgustu mesecu,sala ruinirana,izašao je napolje kao da je bio u bazenu,na sreću bez komplikacija prošli
ali,ni on nije bog da može sve i kad mi neko kaže da mu je tražio pare poludim,on nije takav čovek,nas nije poznavao i primio je kao izgubljen slučaj,ali smo uspeli da izguramo tri godine,
plakao je kad je čuo da je otišla,nema mnogo takvih
Мандарића сам упознала као студент. :)
Водио ми је кратко вежбе на грудној хирургији.
Свашта се за њега прича. Чак и међу колегама.
Е сад, ко би га знао.
И за покојног Боројевића су свашта причали, а ја сам имала феноменално искуство с њим. И не само ја.

Е сад, ко би га знао.
И за покојног Боројевића су свашта причали, а ја сам имала феноменално искуство с њим. И не само ја.
a mozda i oni nekad imaju dusu , pa stave srce ispred novcanika

Е сад, ко би га знао.

Za ovo treba posebna tema,ali ne bi bilo fer,ljudi nisu u situaciji da se brane,tako da ću biti uzdržana.
Nikad u životu ne bih radila ono što Mandarić radi,određena doza ludila mora postojati ako se postane hirurg kao on.
Borojević je žrtva,svoje ambicije,ali nije bio loš čovek,čak šta više,dečije je sinulo pod njim i postalo ono što je danas.
Lično sam ubeđena da nije mogao podneti sramotu koju je doživeo i zato je tako završio.
Ali,onaj drugi je zlo i neću dalje zbog drugih,ne njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back