lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
prvi vidi kad dezura ali nocOk,nista meni bez Gluvaca,odo ja lagano u petak po jos jedan metak!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi vidi kad dezura ali nocOk,nista meni bez Gluvaca,odo ja lagano u petak po jos jedan metak!!!
ma bre pavlaka ona masna hahaNe sumnjam,sa kokosovim mlekom....
postajes polako njihova![]()

Да, знам, Весну Чемерикић.
Она је одличан хематопатолог, један од наших најбољих.
А добра је и Тања Терзић. Она ради на институту за патологију.
Па знаш како, плаше се они операција.Pa jeste. Al kod tebe one nisu ni rasle ni smanjivale se pa su nagađali da su benigne.. Ma cirkus.
da , na frontu dobila sepsu pa ostala mesec danaПа знаш како, плаше се они операција.
Није шала отварати човека да би се узео чвор за анализу.
Посебно код нас у држави то треба избегавати, одлажење под нож ако стварно није нужда.
Хирурзи су нам одлични али , на жалост, болнице врве од резистентних микроорганизама. Ужас!
Плаше се инфекција.
Она уско сарађује и са кућом у којој ја радим пошто немамо хематопатолога.ona je radila mojoj ćerki nalaz i sve rekla odmah
hvala Sofija,samo me zanimalo da li je znaš,mada nema vas puno,uzak je to krug ljudi
prvi vidi kad dezura ali noc

Она уско сарађује и са кућом у којој ја радим пошто немамо хематопатолога.
Нас четворо смо на специјализацији па ће се ваљда неко и за хематопатологију ишколовати.
Naravno,gledacu da mi pozli uvece,pa da moram da ostanem na opservaciji
celu noc...pametno zboris mala![]()

ma bre pavlaka ona masna haha![]()

srecno sofijanek ti je sa srećom,pa da se hvalimo kako te poznajemo....iz škole![]()

Лили, знам....на жалост виђам то на послу кроз обдукције.da , na frontu dobila sepsu pa ostala mesec dana
Она уско сарађује и са кућом у којој ја радим пошто немамо хематопатолога.
Нас четворо смо на специјализацији па ће се ваљда неко и за хематопатологију ишколовати.

dobro je , jjos ne dodjoh kod tebe iako bi te rado pozdravila ali neka ima vremena josЛили, знам....на жалост виђам то на послу кроз обдукције.
Хирург одради посао феноменално, да не верујеш како сашију, премосте...а постоперативни ток крене наопако.
Зашто? Па због инфекција...једноставно, злоупотреба антибиотика је те бактерије толико исчеличила да их не можеш ни са чим убити.
И на крају: операција успела,пацијент умро.
Плус пљувачина по тим људима, а раде у немогућим условима и то као змајеви.
nek ti je sa srećom,pa da se hvalimo kako te poznajemo....iz škole![]()
srecno sofija![]()

dobro je stagniraRadjena je bronhoskopija i utvrdjeno je da je tumor maligni,a pet skener pokazao da ove druge promene nisu.Dijagnoza je c34 neoplasma malignum bronchi et pulmonis..Uz zadnju stranu stabla bronha za donji rezanj desno i na mestu njegovog racvanja 56x 31mm bio na pocetku,pa se povecao preko 84mm ,a sad posle terapije se smanjio ma 61mm i dva meseca kasnije stagnira.Gnjavim vas sve sad,ali ovde vise saznam nego tamo gde bih trebala .
dobro je , jjos ne dodjoh kod tebe iako bi te rado pozdravila ali neka ima vremena jos![]()

Ћут' бре, ни нећеш.![]()

Ма ок, него сам реаговала на оно што је Лики написала.Radjena je bronhoskopija i utvrdjeno je da je tumor maligni,a pet skener pokazao da ove druge promene nisu.Dijagnoza je c34 neoplasma malignum bronchi et pulmonis..Uz zadnju stranu stabla bronha za donji rezanj desno i na mestu njegovog racvanja 56x 31mm bio na pocetku,pa se povecao preko 84mm ,a sad posle terapije se smanjio ma 61mm i dva meseca kasnije stagnira.Gnjavim vas sve sad,ali ovde vise saznam nego tamo gde bih trebala .
Ни скенером, ни пет-ом...dobro je , jjos ne dodjoh kod tebe iako bi te rado pozdravila ali neka ima vremena jos![]()

Vala bas,nek ti je sa srecom pa da nam budes dobar lekar,
i veza za sve sto nam treba,ipak si ti nas moderator![]()

Лили, знам....на жалост виђам то на послу кроз обдукције.
Хирург одради посао феноменално, да не верујеш како сашију, премосте...а постоперативни ток крене наопако.
Зашто? Па због инфекција...једноставно, злоупотреба антибиотика је те бактерије толико исчеличила да их не можеш ни са чим убити.
И на крају: операција успела,пацијент умро.
Плус пљувачина по тим људима, а раде у немогућим условима и то као змајеви.
zato se ja kunem u D.Mandarića,dve operacije,prva 6 sati,druga 8,u avgustu mesecu,sala ruinirana,izašao je napolje kao da je bio u bazenu,na sreću bez komplikacija prošli
ali,ni on nije bog da može sve i kad mi neko kaže da mu je tražio pare poludim,on nije takav čovek,nas nije poznavao i primio je kao izgubljen slučaj,ali smo uspeli da izguramo tri godine,
plakao je kad je čuo da je otišla,nema mnogo takvih