Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao pahuljice,gdje si ti nama,baš te duuuuuuuuugo nije bilo!!!!
Ako si uživala i bilo ti lijepo baš mi je drago............kako ti je dojka posle zračenja,jel sanirano od opekotina?
Veliki :zag: za tebe i imaš da se načitaš danima,ove su toliko pisale samo da nakupe poruke za domaćina :rotf:

Dojka mi je odlicno saniralo se sve cak mi nije vise ni onako tamna, oziljak jos malo boli, ali i to mazem i masiram. na Zlatiboru je bilo divno ubila sam se od pesacenja ali i od hrane :zcepanje: bas ste mi nedostajale, ljubim te Gago punoooooooooooo

Dobro nam dosla Pahuljice:heart:
Ma to su mene zezali,a stvarno mi nije bilo dobro,dobih i infuziju u petak..
Kako si se provela?
Jesi li se nauzivala?

Sta ti je bilo, jesi li sada ok
Bilo mi je divno i ponovo idem u septembru, ako budem dobila neki slobodan dan,
bolovanje mi nece dati sigurno moram da se snadjem za dve nedelje kako znam,
Bas ste mi nedostajali svi ljubim te Biki :zag:

Gledaj na sve nacine da odes ponovo,
meni je jedino Zlatibor popravljao krvnu sliku nakon terapija
setnja i kiseonik...mozda i hrana,ne znam.
Ma nizak mi pritisak,
pa i neka napetost u stomaku,dr misli da sam
pod nekim stresom,a ja pod stresom od rodjenja.....
Sad mi je malo bolje,pijem nesto za zeludac sto mi internista preoisao,
mada i dalje mi se non stop spava....al bolje je u svakom slucaju..
Pozzic tebi,veeeeliki:zag:

Pojedini su vec sinoc poceli da se plase:zcepanje:

jel ti to opet plašiš mečku rešetom? :mrgreen:
zdravo devojčurci i curetci :brus:
Pahuljo,dobro došla nazad,baš mi je drago da si dobro i da si se lepo provela :klap:
treba nam pojačanje da pružimo otpor ovim dvema domaćinkama,
osililo se to samo tako :zcepanje:
otpor,otpor ...dole vlada,živelo slobodno piskaranje...:vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::vatromet::vatromet:

jel ti to opet plašiš mečku rešetom? :mrgreen:
zdravo devojčurci i curetci :brus:
Pahuljo,dobro došla nazad,baš mi je drago da si dobro i da si se lepo provela :klap:
treba nam pojačanje da pružimo otpor ovim dvema domaćinkama,
osililo se to samo tako :zcepanje:
otpor,otpor ...dole vlada,živelo slobodno piskaranje...:vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::vatromet::vatromet:

ha ha ha :zcepanje:
ako hoce da nas podmite onom hranom i vinom :think: da razmislimo

garant nešto radi ili ručak ili po dvorištu,vredno to,domaćica bre :zcepanje:
farbam ogradu , sve po suncu , a pola ograde odvalili ja i sin bila ruzna , sad je bas lepa , sad jos osnovna boja pa brao , pa drvene letvice , lele kako sam vredan DOMACIN:mrgreen:pahuljo dobro dosla , drago mi da ti bilo lepo na zlatiboru , idi cim uzmognes , i ti si nama falila:heart:

Lili, a kako tvoja baštica? Ima li prinose? Nešto se ne fališ, ribo jedna :zper:
nista sve se bilo osusilo dok bila na moru niko nije zalivao , au al sam imala okrsaj sa btratom oko ograde kao moras da me pitas ako oces oces nesto , ja kazem ko cigan da zivim necu , e a rekao da nece da placa struju ja pretila policijom , ma haos , sad farba ko bela lala :zcepanje:

nista sve se bilo osusilo dok bila na moru niko nije zalivao , au al sam imala okrsaj sa btratom oko ograde kao moras da me pitas ako oces oces nesto , ja kazem ko cigan da zivim necu , e a rekao da nece da placa struju ja pretila policijom , ma haos , sad farba ko bela lala :zcepanje:

I dalje ga ne kapiram,ali uopste....
Ma samo ostro sa takvim lenjivcima,to si trebala od pocetka da
obuzdas..
Mesto on da drnda ogradu a ne ti,jos i keenja....strasno!!

joj boze, samo ti fali da se i oko toga nerviras
ti se malo sklanjaj sa sunca i malo smanji tempo

Evo ja se vratila iz Beograda.Konzilijum traje dva minuta .Jeste li vi ta i ta?jel vasa ulica ta i ta? mi smo odlucili da idete na zracnu terapiju.Dobicete telegram kad da dodjete.Bukvalno toliko.Sacekali izvestaj i kuci.Mogla sam i bez majke da dodjem ili samo telegram da posalju kad da dodje na terapiju.Ali dobro,nista strasno i nista sto vec nismo navikli.ct kroz g.abd nodus 1,4 x1,2 u L glsren adenim.Sprovesti palijativnu terapiju u IORS.Tako pise u izvestaju sta god to znacilo.

Evo ja se vratila iz Beograda.Konzilijum traje dva minuta .Jeste li vi ta i ta?jel vasa ulica ta i ta? mi smo odlucili da idete na zracnu terapiju.Dobicete telegram kad da dodjete.Bukvalno toliko.Sacekali izvestaj i kuci.Mogla sam i bez majke da dodjem ili samo telegram da posalju kad da dodje na terapiju.Ali dobro,nista strasno i nista sto vec nismo navikli.ct kroz g.abd nodus 1,4 x1,2 u L glsren adenim.Sprovesti palijativnu terapiju u IORS.Tako pise u izvestaju sta god to znacilo.
Ima tumor veličine 1,4x1,2. Palijativno zračenje znači samo da olakša postojeće tegobe koje tumor pravi, tipa da se smanje bolovi i slično, ali to nije definitivno izlečenje. Znači samo da joj se olakša postojeće stanje.

Jao pahuljo, baš mi je drago da si se lepo provela i da su nestale tegobe od zračenja! :heart: Bolovanje uvek možeš da uzmeš, to ne mogu da ti zabrane, naročito kad si imala takvu dijagnozu. Gledaj ti sebe i bože zdravlja opet na Zlatibor na oporavak! Baš mi je drago da si dobro :zag:

Maltretiranje za pet minuta ,,razgovora,,.....bezobrazluk,sta reci.....

A šta sam ti ja pričala skoro? Samo zube da pokažeš sve će da radi! Ne vredi biti fin sa takvim ljudima. Sve kontru udara makar i na svoju štetu. Isti ko moj brat! Samo oštro, pa će i kuću da ti sređuje videćeš :zper: Pitaće čak i vazduh da udahne :zper:
Iskoristi malo svoju domaćinsku titulu :zcepanje: Vežbaj strogoću na bratu :hahaha:
I sad si našla da farbaš ogradu po ovoj vrućini. Nisi mogla da sačekaš septembar da zahladi malo? Ma i tebi treba neko da izigrava domaćina...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back