Imam jednog malog dosao iz Londona,nase gore list,malo brlja kad prica i on kaze drogari i flala,tako da drogari flala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema ta secer , i apotekarka koja je bas farmaceut , prijatelj je rekla da bolesni od raka treba da ga piju , pijem jedan , na one otrove sta je jedna tabletato ko pije tamo,sigurno ima dijabetes....lepo te molim da to batališ,tako sama na svoju ruku,opasno je....skinućeš šećer,možeš u hipoglikemijsku komu upasti,poremetićeš pankreas i još svašta nešto....MOLIM TE
Imam jednog malog dosao iz Londona,nase gore list,malo brlja kad prica i on kaze drogari i flala,tako da drogari flala![/QUsvašta dušo,kakvo flala...pripremi mamu na malo tetoviranja,tako obeleže polje koje se zrači,ne boli,ali je neprijatno i izbledi posle nekog vremena
Imam jednog malog dosao iz Londona,nase gore list,malo brlja kad prica i on kaze drogari i flala,tako da drogari flala![/QUsvašta dušo,kakvo flala...pripremi mamu na malo tetoviranja,tako obeleže polje koje se zrači,ne boli,ali je neprijatno i izbledi posle nekog vremena![]()
uvek zaboravi sta su bamijei maziću ga i paziću ga i zvaću ga Đorđe,Đole.....
onda bolje jedi bamije,biljka je a isto radi poso
uvek zaboravi sta su bamije![]()
to komsija nemaplod hibiskusa,duguljasto,zeleno,dlakavo,liči na ljutu papriku
to komsija nema![]()
ove bamije bi i tiarghhhhh
hhahahahaha idolu moj....![]()
samo da znas to su mafini sa nutelom![]()
ja imam punjene paprike sa junecim mesom , i lubenicu ladnu , imam i patlidjan ali to cu za veceru sa belim lukom i ella siri sam da znaš,sve vreme sam seckala povrćke za ručak i sad se sve krčkolji,,ajd izvolte na klopu
zdrava je,sve puca od zdravlja,a ima i ribe,sve omega3 kiseline...
ja imam punjene paprike sa junecim mesom , i lubenicu ladnu , imam i patlidjan ali to cu za veceru sa belim lukom i ella sir
kad otvoris poruku , umesto da pises vidi ima trece od kraja kao mala slicica tu klikni , otvori se sivi prozor i pise from computer ili url , izaberi jedno ili drugo , prvo probaj sa racunara , pise dole izaberi prilog i to klikni , otvorice ti se iz tvog racunara slike , odaberes jednu i postavis datoteku , i onda samo brz odgovor ko kad pises poruku i to je to ajde probaje naučiću kako se slike stvaljaju ne zvala se ja kako se zovem,samo polako![]()
kad odem u bolnicu , pre mi nije rekla , pa popravila mi se krvna slika u bolnici , bolja bolnicka hrana nego sto ja kuci jela , bice da sam ja prvi takav slucajuuuuu,valja i to,i te kako,osobito sir....
e,ženo,kad vadiš krv?7 dana ili 5?
kad odem u bolnicu , pre mi nije rekla , pa popravila mi se krvna slika u bolnici , bolja bolnicka hrana nego sto ja kuci jela , bice da sam ja prvi takav slucaj