lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
bas su lepi i prijaju mi , hvala tijok,ovseni krekeri![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas su lepi i prijaju mi , hvala tijok,ovseni krekeri![]()

bas su lepi i prijaju mi , hvala ti![]()
kad ti ga ja objasnim samo ode , hehe

i ti neke sandjame imas kuci , hranis li ti to?
mozda ne vidi pssstnisam zato to rekla bre,grrrr
e,a oće Sofija da nas utepa zbog ovolikog brbljanja,hmmm?

i ti neke sandjame imas kuci , hranis li ti to?
sad vezbaj iz racunara pa ces posle sa neta
hehe dobro , ovaj ti se malo oklembesio ko dedina stvarovo je jedan lepi i pitomi zmaj,a htela da ga stavim kao avatar na igrici,ali nisam,stavila sam ovog Pogledajte prilog 249038

znam ko je , samo kazem da se oklembesio , stavi nesto mlado zategnutoovo je propao pokušaj sa neta
kako bre,pa ovo je džaba hat iz zvezdanih ratova,super kul lik.što ga ne voliš![]()

copy image addresse pa kad neće,koji url da kopiram,meni izađe pola stranice i ništa,jel idem na kopi link ili kopi image'ili šta....?
hehe gde ih nadjehttp://4.***************/_IUYlNU10BMY/SmmIGv-WiwI/AAAAAAAAbUU/uJc34z0zaUE/s400/about-beer-20.jpg

samo se ti drzi mene pa ces u propastučitelju,guru,o obožavani liku,o idolu mog života![]()

samo se ti drzi mene pa ces u propast![]()
mukice a ja ne smem pivo , zato ti nisi htela pivo onaj dan a mi mislili da si leceni alkos hehesmešne slike,a deca su mrak...pa vidi kako su se obeznanili mukice![]()
mukice a ja ne smem pivo , zato ti nisi htela pivo onaj dan a mi mislili da si leceni alkos hehe

ma znam da nisi alkos i da ne smes secere , salim se bre , a ko je to?![]()
fini gospodin,hmmm![]()