GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
E moram da prekinem ako mi se ukaze prilika za opet
eto mene....Laku noc za sad,dete mi sedi nad glavom i ceka![]()
nemoj ići bikiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moram da prekinem ako mi se ukaze prilika za opet
eto mene....Laku noc za sad,dete mi sedi nad glavom i ceka![]()
Laku noć i od mene. Lepo i slatko sanjajte
Sele, ljubi te tvoja sele![]()
![]()
Nije me bilo duze vreme na forumu ... i ovih dana sam razmisljala o vama , hrabrim borcima za zivot .
Setila se Vesne jer je znam i sa nekih drugih tema i sa drugih foruma koje takodje nisam dugo otvorila . I slucajno naletela na post gde pominjete 40 dana .
Vrtela sam besomucno unazad i vrtela ... i nazalost ... nasla .
Sedim tuzna i suze mi idu .....neznam ni nju ni vas , samo sam ovako na brzinu primetila da vas je mnogo vise ....nazalost .
Ali sjajno je sto ste uspele da odrzite dobru pozitivnu atmosveru , prozivke , dajete podrsku i dalje i dobre savete . Ova tema obiluje optimizmom kao ni jedna druga ... naoko sitnim padovima i brzim dizanjima ... Od vas svaki covek moze puno nauciti !
Vesninoj porodici , ako i dalje cita , najiskrenije saucesce ..... ona je prva osoba koju sam ''upoznala'' preko neta a da je i virtualno zracila toliko dobru , pozitivnu snagu koja je dizala iz svakog problema koji je resiv .
Cuvajte se svi i borite i dalje ..... od Vesne smo mogli svi jako puno nauciti
e pa srecan ti sutrasnji dan , i nek bude puno torta sledecih godinapozdrav od mene.samo da se javim da sam jos ovna u srbiji.nisam htela da idem dok ne prodje sutrasnji dan.hocu da taj dan provedem sa porodicom.sutra je tacno godinu dana od operacije.a moj muz se bas potrudio za taj sutrasnji dan.isao da kupi tortu pa je kao brzo stavio u frizider ,da ja ne vidim.u taj frizider ostavljamo samo lubenicu.pa onda nakupovao kojekavih sokova za decu.a ja se pravim kao nista ne vidim.a ovamo jedva suze kontrolisem.boze sta mu je to trebalo.evo narokala sam pritisak 180 sa 100.
vesna , nece nikad biti zaboravljena , a istina ima nas sve viseNije me bilo duze vreme na forumu ... i ovih dana sam razmisljala o vama , hrabrim borcima za zivot .
Setila se Vesne jer je znam i sa nekih drugih tema i sa drugih foruma koje takodje nisam dugo otvorila . I slucajno naletela na post gde pominjete 40 dana .
Sedim tuzna i suze mi idu .....neznam ni nju ni vas , samo sam ovako na brzinu primetila da vas je mnogo vise ....nazalost .
Ali sjajno je sto ste uspele da odrzite dobru pozitivnu atmosveru , prozivke , dajete podrsku i dalje i dobre savete . Ova tema obiluje optimizmom kao ni jedna druga ... naoko sitnim padovima i brzim dizanjima ... Od vas svaki covek moze puno nauciti !
Vesninoj porodici , ako i dalje cita , najiskrenije saucesce ..... ona je prva osoba koju sam ''upoznala'' preko neta a da je i virtualno zracila toliko dobru , pozitivnu snagu koja je dizala iz svakog problema koji je resiv .
likili ce me ubiti za tu plazu hahaA jelicice,lepo,lepo... Uzivaj sutra...a onda srecan put...
Lili,kakva nudisticka plaza o.O
bikice,srculence moje...dobro da je sve ok..sad udri brigu na veselje sa sve dr gluvic...jao opasne ste...
dobro dosla,dugo te bas nije bilo... Da,Vesne nazalost vise nema,i itekako fali na ovoj temi,kao i na temama vezanim za ginekologiju,i putovanja...
naravno da si normalna , samo nisi mogla spavati , i ja cesto ne mogu , pa ne brini ,
mi stvarno nismo normalni kako smo ostali normalni posle svega , ljubim vas i volim sve![]()
ne idem nikuda , samo ladovina , rasplakala se jutros citala opet sta ste pisale kad bila u bolnici , pa eto rekoh da vam kazem da vas volim , i niko ne sme da vas bije samo ja , hehejel ti dobro?jel ti treba nešto?šalu na stranu,ali danas nemoj da vileniš napolju i niko od vas,sad sam došla s pijace i slivam se ko vodopad,nije za ljude,
peče kao u rerni....kako se ljudi sunčaju po ovakvom suncu i još puste decu,nije mi jasno...
nego , ti sinoc put bolnice na brzaka odevid Sloba![]()
volimo i ja vas,pa se ne hvalim
čuj normalni....a jel s potvrdu il brez?...
meni neće daju,kazli mi vako :''Tebi?Ma begaj tamo ludajo,sg će zovemo čike u belom !''![]()
ne idem nikuda , samo ladovina , rasplakala se jutros citala opet sta ste pisale kad bila u bolnici , pa eto rekoh da vam kazem da vas volim , i niko ne sme da vas bije samo ja , hehe
mi stvarno nismo normalni kako smo ostali normalni posle svega , ljubim vas i volim sve![]()
Hoćeš i mene lilice da rasplačeš,a,a,a
Velikii još veće
samo za tebe draga!!!!
Nije me bilo duze vreme na forumu ... i ovih dana sam razmisljala o vama , hrabrim borcima za zivot .